ZVIJEZDA KOJU JE NAŠ KOVA ISTISNUO IZ MOMČADI PIJANA K'O ČEP PRAVILA NERED U ELITNOM BARU: / 'Bio je baš neugodan, šokantno ponašanje'

Image
Foto: Profimedia

'Skoro je postalo fizički, izbacivač ih je samo odgurnuo s puta'

22.5.2021.
16:27
Profimedia
VOYO logo

Bivši engleski reprezentativac i član Aston Ville na posudbi iz Chelseaja Ross Barkley (njega je Kovačić istisnuo iz momčadi i tako u biti poslao na posudbu), snimljen je kako u elitnom baru u centru Londona mrtav pijan pravi nered.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
ENGLESKI REPREZENTATIVAC I KOVAČIĆEV GLAVNI KONKURENT NAPUSTIO CHELSEA: /

Lampard je ovime pokazao koliko vjeruje u Vatrenog

Image
ENGLESKI REPREZENTATIVAC I KOVAČIĆEV GLAVNI KONKURENT NAPUSTIO CHELSEA: /

Lampard je ovime pokazao koliko vjeruje u Vatrenog

'Žestoko je pio, baš jako, a onda je napravio nešto za crveni!'

Prema izjavama svjedoka, koji su The Sunu poslali snimku, Barkley je dugo bio s prijateljem u baru, nakon čega je počeo raspravljati s jednim od gostiju.

"Žestoko je pio, baš jako, a onda je napravio nešto za crveni! Počeo je mahati i unositi se u lice jednom od gostiju. Petorica zaštitara su morala intervenirati. Unio mu se Barkley lice pritom dodatni pa su ga zaštitari zamolili da napusti objekt. Sramotna Barkleyjeva epizoda došla je pred oko 100 ljudi u hotelu, u kojem Dom Perignon Brut Rose Vintage stoji 475 funti, a Chateau Lafite Rothschild 1.600 funti.", stoji u tekstu The Suna. No, nije tu stalo s alhoholnim ludilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teturao

Po izlasku iz bara Barkley je zapeo za prag i skoro pao te je počeo teturati ispred kafića. Nakon nekoliko trenutaka se s prijateljem vratio za svoj stol, pijan k'o zemlja. Zaštitari su ga smireno zamolili da izađe i da se više ne vraća u hotel. Na fotografijama se može vidjeti kako ga je prijatelj vani držao jer ovaj nije mogao stajati na nogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor je za The Sun rekao:

'Bio je baš neugodan'

“Ross Barkley je baš bio neugodan. Prvo sam ga vidio kako se svađa s nekim prije nego što je stvarno krenulo. Rossu je pristojno rečeno da ode. No, vratio se, teturajući oko prepunih stolova i doista blebećući. Tada su ga primijetili zaštitari i otpratili ih u glavno predvorje. Tada se zahuhtalo. Svađali su se. Skoro je postalo fizički, izbacivač ih je samo odgurnuo s puta. Neki taksiji tada su ga odbili uzeti jer je bio tako j*beno pijan. Bilo je neugodno. Šokantno da se profesionalnih sportaš i engleska zvijezda mogla ponašati na takav način u javnosti. Mladi navijači gledaju njega, on im je uzor i stvarno se ne smije ponašati na tako sramotan način".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo