ZVIJEZDA CHELSEA U SREDIŠTU SKANDALA: / 'Nisam znala tko je on, meni novac ne treba'

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih golmana svijeta, 23- godišnji vratar Chelsea Thibaut Courtois, ponovno se našao u središtu skandala izazvavši tako pisanje britanskih medija, posebno onih 'žutih'.

20.8.2015.
6:45
AFP
VOYO logo

Za skandal uvijek raspoloženi engleski novinari plasirali su priču kako je Courtois prošle godine prije početka Svjetskog prvenstva u Brazilu bio itekako aktivan na ljubavnom planu, ali ne s jednom djevojkom nego s njih dvije. I to paralelno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=emilyvanhoutte

Dvadesetogodišnja bivša miss Belgije Emily Vanhoutte izjavila je medijima kako je s Courtoisom započela vezu prije njegovog odlaska u Brazil, a u to vrijeme golman Bluesa bio je u vezi sa svojom sadašnjom djevojkom, Španjolkom Martom Dominguez. Lijepa Emily sve je objasnila za engleske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=emilyvanhoutte

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad ne bih ulazila u vezu sa zauzetim muškarcem. Tada nisam znala da Thibaut ima djevojku. On me je vidio na izboru za miss Belgije i kontaktirao putem Facebooka. Počeli smo se dopisivati i tako je sve krenulo", objašnjava Emily.

Odlučila se naći s njim

Nakon dopisivanja, Emily se zagrijala za sjajnog vratara te se nakon nekoliko mjeseci odlučila naći s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi spomenuo da ima djevojku, da je zauzet. S obzirom da je on mene kontaktirao, mislila sam da je slobodan. Možda sam naivna u takvim situacijama, ali ja kada sam u vezi, s drugim muškarcima niti ne pričam", otvoreno je priznala Belgijka.

U obranu svoj sina stao je i Thierry Courtois koji je izjavio kako Thibauta ne zanima niti jedna djevojka osim njegove Marte. Uz to, optužio je Emily da je bila sa Thibom samo zbog novca i slave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgijanac voli sjediti na 'dvije stolice'

"Nisam imala pojma tko je on. Pa meni novac ne treba jer sam iz bogate obitelji.

Inače, Courtois je poznat kao veliki zavodnik i spada u red onih nogometnih zvijezda koji vole sjediti na "dvije stolice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se pisalo o njegovoj avanturi s jednom konobaricom, a i ranije je bio u ljubavnom trokutu jer je bio u vezi sa Carolinom Lijnen, bivšom djevojkom njegovog suigrača iz reprezentacije Kevina de Bruinea.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo