ZNATE LI KAKO NA HRPI IZGLEDA 2,4 MILIJUNA KUNA? / To će vam pokazati besramni Mayweather

Image
Foto: AFP, Patrick McDermott

Ako se nečim bivši neporaženi boksački šampion voli pohvaliti, onda je to novcem koji posjeduje.

3.5.2017.
14:44
AFP, Patrick McDermott
VOYO logo

A na svom bankovnom računu itekako ga ima. Stoga i nije neko veliko iznenađenje najnovije obraćanje javnosti čovjeka kojeg s razlogom zovu - Money. Mayweather je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj je sjedi u vlastitom avionu te u krilu drži popriličan bunt novčanica od 100 dolara.

KAKVA UTAKMICA OŽALOŠĆENOG JUNAKA BOSTONA! Na rođendan tragično preminule sestre uništio Wizardse

Kladio se na ožalošćenog junaka Bostona

Britanski tabloid Daily Mail piše da bi na fotografiji moglo biti oko 350.000 dolara (oko 2,4 milijuna kuna). I dok se hvali svojim novcem, Mayweather je otkrio i odakle mu. Naime, Amerikanac se kladio na poznatog košarkaša Boston Celticsa i svog prijatelja, kojem je, prema pisanju američkih medija, u veljači 2015. godine kupio skupocjeni Bentley u vrijednosti od 200 000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Danas sam se kladio na Isaiaha Thomasa', napisao je Mayweather ispod fotografije na kojoj zamišljeno gleda kroz prozorčić na svom avionu. Branič Celticsa je u noći sa utorka na srijedu po hrvatskom vremenu u play-off susretu drugog kruga u NBA ligi u pobjedi nad Bogdanovićevim Wizardsima ubacio 53 koša i to na dan kad je bio rođendan njegovoj nedavno tragičnoj preminuloj sestri u prometnoj nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tragedija pogodila obitelj Thomas

Inače, Thomas je u doigravanje ušao sa saznanjem da mu je mlađa sestra Chyna poginula u prometnoj nesreći i ovaj play-off, kako je kazao, igra s mislima na nju i pritom ‘razvaljuje’. Uništio je Chicago Bullse sa suzama u očima, a isto radi i Wizardsima.

Da je Chyna živa jučer bi slavila 23. rođendan, a Isaiah ga je obilježio s 53 poena što je drugi najbolji napadački učinak u povijesti kluba kroz doigravanja (Havlicek 54). Inače, prije toga su Mayweathera mediji u SAD-u ulovili kako tulumari s Mariah Carey i njenim bivšim suprugom, zabavljao se u noćnom klubu u Los Angelesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo