ZLOČESTA DJEVOJKA NJEGOV JE MOTIV ZA DOBRO VLADANJE: / Poznati nogometaš ide u zatvor, ali ona će ga čekati

Image
Foto: Instagram

Danskog nogometaša čeka zatvor, ali motiva za izlazak sigurno mu ne nedostaje

29.12.2018.
20:04
Instagram
VOYO logo

Nicklasu Bendtneru nad glavom visi 50 dana zatvora na koje je osuđen zbog napada na vozača taksija u Kopenhagenu ovoga rujna, a njegova djevojka koju je odveo na putovanje u Meksiko, gdje su i proveli praznike, sigurno je jedan od razloga zbog kojih će pokušati što prije izaći na slobodu.

Bivši napadač Arsenala koji sada brani boje norveškog Rosenborga prošlog je mjeseca povukao žalbu na presudu i sada je jasno da će tih 50 dana provesti u zatvoru. Nije poznata kada će početi s izdržavanjem kazne, a čini se kako će vrijeme do tog trenutka provoditi sa svojom seksi djevojkom Philine Roepstorff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kći legende

Roepstorff dolazi iz poznate sportske obitelji, njen otac je legenda danskog rukometa Jens Erik Roepstorff. Bez obzira na to, ona je sama izgradila svoje ime kao model za Blue Sportswear, a poznata je i po svom djelovanju na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svojoj web stranici redovito otkriva tajne ljepote, a piše i blog na kojem promovira proizvode koje voli koristiti. S obzirom na to da je i redovit posjetitelj teretane, dijeli i savjete za vježbe kojima održava svoju besprijekornu figuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo