ZLATAN KAKVOG JOŠ NISMO VIDJELI: / Pjevat će na Sanremu, a pridružit će mu se i Mihajlović; 'Zamislite nas, kao dva ciganina'

Image

Kako je najavljeno još prije nekoliko mjeseci Zlatan Ibrahimović nastupit će na San Remu, a pridružit će mu se i trener Bologne Siniša Mihajlović

20.2.2021.
18:35
VOYO logo

Uz epidemiološke mjere, tradicionalni festival zabavne glazbe Sanremo će se ipak održati ove godine, a organizatori su pripremili veliko iznenađenje za sve gledatelje. Kako je najavljeno još prije nekoliko mjeseci Zlatan Ibrahimović nastupit će na San Remu.

Ovaj festival tradicionalno okuplja sve zvijezde iz Italije, ali i svijeta, a prošle godine se pojavio i Novak Đoković koji je zapjevao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duet s Mihom

Trener Bologne Siniša Mihajlović je najavio duet njega i Ibrahimovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zlatan Ibrahimović i ja ćemo pjevati na Sanremu. Srećom, neće biti publike. Zamislite koji nered: Ibra i ja, dva Ciganina, pjevamo na pozornici. Ne znam što će to biti. Ja sam u pjevanju jako loš. Ne znam koliko će biti užasno, ali znam da će se ljudi nasmijati. Ibra isto loše pjeva, ali nešto bolje pleše", kazao je Mihajlović koji je nedavno nastupio kao gost u talijanskoj inačici showa Ples sa zvijezdama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo