Inače, Tutkamiševa je poznata po povremenim izletima u provokativne vode, nekoliko puta se slikala za muške magazine, a ni Instagram joj nije baš najčedniji

Ruskinja Elizaveta Tutkamiševa, europska i svjetska prvakinja u umjetničkom klizanju dala je pomalo ovaj je tjedan dala vrlo zanimljiv intervju za ruski medij Sport.ru. Između ostalog, rekla je kako smatra da bi žene nekad trebale oprostiti muškarcima ako ih prevare, odnosno nekad spavaju s drugim ženama.

„Muškarci imaju svoje potrebe. Ne mislim da se po ovom pitanju mogu uspoređivati muškarci i žene. Ja, na primjer, mogu dugo bez seksa. Dok nisam upoznala Andreja, sve je bilo u redu. Vjerujem da se nevjera neće dogoditi ako se dvije osobe vole i poštuju", rekla je Elizaveta pa dodala:

"No, ako počnete varati svog partnera, to će se samo nastaviti. Svatko ima situaciju u kojoj se dogodi strast. Ali ja vjerojatno nikad ne bi prevarila. Muškarcima to nekad treba. Postoje situacije u kojima žene očigledno provociraju. U nekim slučajevima žene bi im trebale oprostiti. Ali govorim bez puno iskustva. Možda bih ja baš napravila suprotnu stvar“, objasnila je Ruskinja.

Inače, Tutkamiševa je poznata po povremenim izletima u provokativne vode, nekoliko puta se slikala za muške magazine, a ni Instagram joj nije baš najčedniji.