ZAVIRITE U JORDANOVU MEGALUKSUZNU KUĆU VRIJEDNU 7,5 MILIJUNA DOLARA: / Ovako nešto nikad niste vidjeli

Image
Foto: Profimedia

Michael Jordan prodaje skupocjenu megaluksuznu nevjerojatnu vilu smještenu u planinama u saveznoj američkoj državi Utah

17.10.2019.
14:34
Profimedia
VOYO logo

Najveći košarkaš svih vremena Michael Jordan (56.) prodaje svoju skupocjenu megaluksuznu nevjerojatnu vilu smještenu u planinama u saveznoj američkoj državi Utah za 6 milijuna funti (7.5 milijuna dolara), prenosi jedan od najčitanijih britanskih tabloida The Sun u tekstu pod nazivom: "Unutar zapanjujuće kuće NBA legende Michaela Jordana vrijedne 6 milijuna funti sagrađenu unutar planine i uključuje golf simulator i kino".

Image
JESTE LI ZNALI DA JE JORDAN UMALO DOBIO BATINA OD TYSONA? /

Priča je prilično luda; 'Bio je bijesan k'o ris, vrištao je...'

Image
JESTE LI ZNALI DA JE JORDAN UMALO DOBIO BATINA OD TYSONA? /

Priča je prilično luda; 'Bio je bijesan k'o ris, vrištao je...'

Elitni dio Park City

Ovaj mansion sagrađen je u elitnom dijelu koji se zove Park City godine 2006. Megaluksuzna kuća veličine je 10 000 četvornih metara sadrži pet spavaćih soba i osam kupaonica - kao i simulator golfa. "Kuća u Utahu ima pogled na zapanjujuće planine, kao i lokalni golf teren", piše LA Times.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima veću kuću u Illionisu

Rasprostranjenost Park City-a manja je od njegove kuće u Illinoisu. Iako je i to čudesna kuća veličine od 56 000 četvornih metara koja se nalazi na tržištu posljednjih sedam godina. Bacivši brzi pogled na planine i golf igralište koje su sastavni dio megaluksuznog zdanja, mnoštvo sadržaja i izvana i izvana itd, može se steći dojam luksuznosti koju kuća ima i posjeduje...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Središnji je prostor ekspanzivni atrij. Uz dvoetažni dnevni boravak i kuhinju s dva otoka, odnosno velike radne površine tipične za američke kuće, stepenice vas vode na krovni ured. Glavni dvosobni apartman kuće prostire se na privatni balkon s pogledom na planine Wasatch i golf klub Glenwild. Ukupno kuća ima pet spavaćih soba i osam kupaonica koje se prostiru na 9.574 četvornih metara unutrašnjosti.

Staklene garaže i bakreni krov krase vanjštinu

Vani fontane i ugrađeni kamini okružuju bazen s beskonačnim rubom. Staklene garaže i bakreni krov krase vanjštinu. Drveće se prostire na gotovo četiri hektara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, mnogi smatraju da je Jordan najveći košarkaš svih vremena. Član Kuće slavnih u karijeri je osvojio šest NBA prvenstava, pet MVP nagrada i 10 osvojenih titula, te je skupio 14 nastupa u All-Star utakmici. Godine 2010. godine postao je većinski vlasnik Charlotte Hornetsa, tada Charlotte Bobcatsa, s ponudom od 275 milijuna dolara koja je prihvaćena.

Napori u prodaji nisu bili tako uspješni

Napori u njegovoj prodaji nisu bili tako uspješni, 2012. godine izvjesio je cijenu za svoj mansion u Illinoisu na 29 milijuna dolara prije nego što ju je smanjio na 14.855 milijuna dolara. Ta kuća u Illinoisu ima devet spavaćih soba s 15 kupaonica, sadrži zatvoreni teniski teren, kino, salu za cigare, poker sobu i prilagođeno košarkaško igralište s logotipom u sredini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo