VIŠE OD 30 000 NAVIJAČA CELTICA POKAZALO ŠTO MISLI O KRALJEVSKOM VJENČANJU: / I nisu imali milosti

Image
Foto: AFP/Screenshot

32.000 navijača Celtica pjesmom je pokazalo što misli o maniji oko 'kraljevskog vjenčanja' Princa Harryja i Meghan Markle

22.5.2018.
13:59
AFP/Screenshot
VOYO logo

Trideset i trogodišnji Princ Harry i poznata američka glumica, 36-godišnja Meghan Markle, proteklog vikenda izrekli su sudbonosno ‘da’ u kapelici St. George. Tako je po prvi puta u povijesti u kraljevstvo Velike Britanije ušla Amerikanka i to holivudska glumica koja je popularnost stekla u popularnoj seriji "Suits".

Markle je rođena i odrasla u Los Angelesu, Kalifornija. Ona i Princ Harry upoznali su se na spoju naslijepo 2016. i zaljubili u šatoru pod zvijezdama u Bocvani. Ovim brakom, Markle je unijela duh modernosti i dašak holivudskog glamura u 1066 godina staru britansku monarhiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MEGHAN DOBILA SVOJ PROFIL NA STRANICI KRALJEVSKE OBITELJI: Evo što je sve radila i koje je dužnosti čekaju

Princ Harry je u subotu od kraljice dobio titulu vojvode od Sussexa i Meghan je udajom za njega postala vojvotkinja od Sussexa. Ovo kraljevsko vjenčanje izazvalo je zanimanje medija čitavog svijeta, pa se tako našlo i u fokusu navijača...

Tim povodom, na društvenim mrežama osvanuo je video trenutka na Hampden Parku, domu nacionalne reprezentacije Škotske. Naime, 32.000 navijača Celtica pjesmom je pokazalo što misli o maniji oko 'kraljevskog vjenčanja' Princa Harryja i Meghan Markle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možete zabiti svoje kraljevsko vjenčanje u gu*icu", grmilo je Hampden Park.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, poznato je kako kod dijela Škota vlada netrepeljivost prema kraljevskoj obitelji i svemu što dolazi iz Londona, iako se na referendumu o neovisnosti Škotske večina Škota izjasnila za ostanak u Ujedinjenom kraljevstvu.

Više o kraljevskom vjenčanju Princa Harryja i Meghan Markle možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo