ŽUTA PODMORNICA PLOVI DALJE / Villarreal jutros trenirao u Mravincima, Španjolci oduševili lijepom gestom

Image

Na stranicama NK Sloga Mravinci jutros je osvanuo Villarrealov video uz prigodnu poruku

26.8.2022.
17:23
VOYO logo

Španjolski Villarreal je u četvrtak navečer s 0:2 pred krcatim Poljudom rutinirano savladao Hajduk u play-offu Konferencijske lige te time potvrdio prolazak u grupnu fazu. Žuta podmornica je jedan od favorita za osvajanje cijelog natjecanja tako da nije čudno da su se relativno lagano s ukupnih 6:2 obračunali sa Splićanima.

Španjolci nisu trenirali dan prije dvoboja, ali su zato ostali dan poslije u Dalmaciji. Žuti su trenirali idućeg jutra u Mravincima pokraj Solina što je ovom malom mjestu donijelo puno veselja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stranicama NK Sloga Mravinci jutros je osvanuo Villarrealov video uz prigodnu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ugostili smo na našoj Glavici polufinalista Lige prvaka i trenutačno vodeću momčad Španjolske Primere Villarreal CF. Španjolska momčad je odradila u Mravincima regeneracijski trening nakon sinoćnje utakmice s Hajdukom na Poljudu. Oduševljeni gosti na čelu sa svojim trenerom Unai Emeryem zahvalili su se na gostoprimstvu, slikali se s našim članovima i darivali djecu. Španjolski velikan je objavio video s treninga u Mravincima…' napisali su.

Emeryja i njegovu momčad u Mravincima su lijepo ugostili, a uz dogradonačelnika Ivicu Rakušića ugostio ih je i bivši igrač Hajduka Frane Bućan te cjelokupna delegacija Sloge, a Španjolci su darivali djeci dresove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo