NEMA MIRA NA ULICI / VIDEO Žestok sukob Boysa i Kohorte: Jedan je navijač pao na pod, a onda je uslijedilo ružno cipelarenje

Image
Foto: Screenshot

Vrlo brzo su snimke okršaja proširile društvenim mrežama, a dva videa su objavljena na Facebook stranici Hooligans.cz. Na snimkama se vidi tučnjava navijačkih skupina te bijeg jedne strane

20.3.2023.
10:34
Screenshot
VOYO logo

Futsal Dinamo se u petak u Osijeku lako obračunao s istoimenim domaćinom te rezultatom 2:6 odnio puni plijen u glavni grad. Tu utakmicu 16. kola HMNL-a uz dominaciju zagrebačke momčadi obilježila je i tučnjava navijačkih skupina BBB i Kohorte u jednom osječkom parku.

Vrlo brzo su snimke okršaja proširile društvenim mrežama, a dva videa su objavljena na Facebook stranici Hooligans.cz. Na snimkama se vidi tučnjava navijačkih skupina te bijeg jedne strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom bijega, član jedne od skupina je ostao na podu gdje su ga sustigli navijači suparničke grupe i brutalno iscipelarili. Na stranicama Hooligans.cz istaknuto je kako su BBB-i bolje prošli u ovom okršaju, a na jednom od videa se može i čuti 'Mi smo purgeri, najjači smo, najjači'. Čini se da su oba videa snimljena s prozora obližnjih zgrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo