ZASTRAŠUJUĆA SNIMKA NESREĆE MLADE VOZAČICE: / Pri brzini od 270 km/h doslovno je izletjela sa staze

Image
Foto: Screenshot

Nevjerojatna nesreća mlade Nijemice zaprepastila je svijet

18.11.2018.
19:15
Screenshot
VOYO logo

Sophia Floresch, 17-godišnja vozačica Formule 3, na Velikoj nagradi Macaoa izgubila je kontrolu nad bolidom u krivini Lisabon i izletjela sa staze. Nije izletjela kao što to inače bude kad vozilo završi pored staze već se doslovno pri brzini od 270 kilometara na sat "lansirala" u zrak i proletjela visoko iznad staze

Bolid i vozačica su izletjeli sa staze i pri velikoj brzini zabili se u visoko postolje napravljeno od skela. Vozilo je letjelo tolikom brzinom da ga jedva možete ispratiti i pogledom na ispod priloženoj snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hitno je prebačena u bolnicu, ali stanje Sophije Floresch je stabilno, čak je stigla i na Twitteru o tome obavijestiti svoje pratitelje: "Osjećam se dobro, ali ću sutra morati na operaciju." Usput je zahvalila svima na brojnim porukama podrške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz nju, u bolnici se nalazi i vozač s kojim se sudarila, kao i dvojica fotografa te jedan redar. Oni su se nalazili u kućici u koju se zabila. Kasnije je objavljeno liječničko izvješće, u kojem stoji da Floresch ima frakturu kralježnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo