[VIDEO] ZA DLAKU IZBJEGNUTA TRAGEDIJA: / Uplašeni Torcidaši u paničnom bijegu skoro pregazili pripadnika Armade

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Nogometni huligani koji su se potukli jučer na naplatnim kućicama na Dugopolju, uoči 74.

18.9.2017.
12:28
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, uoči utakmice, na naplatnim kućicama u Dugopolju, Armada je primjetila nekoliko automobila i kombij nedaleko od sebe. U tom trenutku, iz auta su počeli trčati pripadnici Armade. Njih oko 50-setak napalo je malobrojne pripadnike Torcide.

VELIKA TUČNJAVA KOD DUGOPOLJA: Pogledajte snimku brutalnog sukoba Torcide i Armade na autocesti

Neke su izvukli iz auta, neki su sami izašli kako bi se potukli, a bilo je i onih koji su odmah, po napadu, pobjegli s lica mjesta. Jedan takav automobil u panici jer počeo bježati kroz navijače Rijeke koji su bili ispred njega, a jednog je i srušio na tlo. Malo je nedostajalo da dođe do tragedije. Navijač je pao kao pokošen, niti sam vjerojatno nije bio svjestan što mu se dogodilo od siline udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvorica su ozlijeđena u tučnjavi više navijača Hajduka i Rijeke koja je izbila u nedjelju oko 16 sati na izlazu s autoceste A1 u Dugopolju, no brzom intervencijom policije izgred je prekinut, a nekoliko je izgrednika uhićeno i privedeno, izvijestila je splitska policija. Policija je u nedjelju do navečer privela 108 osoba zbog narušavanja javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo