[VIDEO] UŽASNE SCENE NA RELI UTRCI: / Vozač pregazio gledatelja i nastavio voziti kao da se ništa nije dogodilo

Image
Foto: Screenshot

Iskusni vozač relija pregazio je jednog od gledatelja

13.1.2019.
12:35
Screenshot
VOYO logo

Ruski vozač Andrej Karginov uletio je s kamionom među grupu navijača i pregazio 60-godišnjaka. Navijač je hitno prebačen u bolnicu u najbližem gradu Arequipui, u Peruu, a Rus je izbačen iz natjecanja.

Za one slabije upućene, riječ je o vozaču kamiona koji je 2014. pobijedio na reliju Dakar, a ove je godine nakon pet etapa bio treći s vrlo dobrim izgledima. Srećom, ozljede nisu opasne po život već je riječ o lomu potkoljenice. No, organizatori su odmah nakon nesreće odlučili Karginova izbaciti s natjecanja. Razlog je što se nije zaustavio nakon što je pregazio muškarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije vidio ljude

"Karginov nije bio ni svjestan da je pregazio muškarca. Na usponu se nalazila skupina od pet gledatelja, četvorica su uspjela pobjeći, dok se peti spotaknuo i pao, a preko njegove noge Karginov je prošao sa zadnjim kotačem. Andrej, naravno, nije ni vidio. Bio je uspon i u tom trenutku jedino što vidite kroz vjetrobransko staklo je nebo i vrh brda. Pa on je za nesreću saznao tek kasnije", rekao je Vladimir Čagin, šef Kamaza.

Nesretni trenutak kada Karginov nalijeće na muškarca počinje 5:09 minuti snimke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo