VIDEO, STRAŠNA TUČNJAVA U BRAZILU: / Sudac podijelio čak devet crvenih kartona i bio prisiljen prekinuti utakmicu

Image
Foto: Screenshot

Igrač gostiju zabio je gol te ga je odlučio proslaviti pred domaćim navijačima što je izazvalo nerede na terenu

19.2.2018.
9:15
Screenshot
VOYO logo

Nevjerojatna utakmica odigrana je u jednoj brazilskoj pokrajini u blizini Slavadora gdje su se u lokalnom derbiju sastali Vitoria i Bahia. Utakmica se nikako neće pamtiti po dobrom jer je glavni sudac utakmice morao podijeliti čak devet crvenih kartona.

U prvom poluvremenu, koje je bilo poprilično žustro sa šest žutih kartona, Denilson je domaću Vitoriju doveo u vodstvo 1-0, a s tim se rezultatom otišlo i na odmor. Pravi problemi nastali su u drugom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač Bahije, veznjak Vinicius, u 50. je minuti zabio izjednačujući pogodak te ga je odlučio proslaviti plešući pred domaćim navijačima. Naravno, igrači Vitorije odlučili su to odmah spriječiti te je započeta velika tučnjava igrača na terenu. Prekid je trajao čak 16 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Epilog - pet crvenih kartona, tri za igrače Bahije i dva za igrače Vitorije. Nakon što je utakmica nstavljena, a strasti su i dalje bile uzavrele, još po jedan igrač iz svake momčadi nagrađen crvenim kartonom. I konačno, 13 minuta prije kraja, i četvrti igrač Vitorije dobio je crveni karton, što se nije svidjelo igraču domaćih, Bruni Bispu, koji je revoltiran napucao loptu, dobio drugi žuti karton, a njegova je momčad ostala s šestoricom igrača te je sudac bio prisiljen prekinuti utakmicu koja je na kraju registrirana sa 3-0 za Bahiju, prenosi Daily Mail.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo