[VIDEO] RUSKI POPAJ ZAMALO OSTAO BEZ RUKU: / 'Jedva smo mu izvadili tu tvar iz tijela. Bila je posvuda, po koži, mišiću, tkivu...'

Image
Foto: Instagram

Plastični kirurg Dimitri Melnikov otkrio je da je Kiril u sebe ubrzgao tri litre jeftine tvari nalik vazelinu

16.11.2019.
20:31
Instagram
VOYO logo

Ruski bodybuilder i odnedavno amaterski MMA borac, Kiril Terešin (23), sablaznio je javnost golemim umjetnim bicpsima. Rus je poznat po tome što je ubrizgavao sumnjive tvari u svoje ruke kako bi mu narasli mišići, no njemu su na kraju toliko nakaradno povećani mišići na rukama da je dobio nadimak Popaj.

Terešin je toliko pretjerao s ubrizgavanjem sintola da su ga liječinici upozoravali da će mu morati amputirati ruke. Ipak na kraju se na neki način izvukao, ali jedva su mu spasili ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plastični kirurg Dimitri Melnikov otkrio je da je Kiril u sebe ubrzgao tri litre jeftine tvari nalik vazelinu, prenosi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uklonio sam mu oštećeno tkivo iz jedne ruke. Vazelina je bilo ispod kože, tkiva i u samim mišićima. Sve to smo izvadili, a sad moramo paziti na vene, živce i ostalo kako bi udovi ostali funkcionalni. Kiril je nakon operacije imao snažnu temperaturu, jako ga je boljelo i uhvatila ga je slabost", kazao je doktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Terešin je imao vraške sreće jer mu se tvari nisu proširile po cijelom tijelu. "Moglo mu je sve otići na bubrege. Mislim da Kiril uopće nije svjestan posljedica onoga što je napravio", rekao je Melnikov koji je dva sata operirao Kirila, ali je otkrio kako ga čeka još zahvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo