[VIDEO] POZNATA REPERICA NAPRAVILA SCENU NA NBA UTAKMICI: / Twerkala samo u tangama dok su igrali Lakersi i Timberwolvesi

Image

Kamerman ju je pronašao na tribini, a čim se vidjela na monitoru reperica se okrenula i počela 'twerkati'

9.12.2019.
20:00
VOYO logo

Slavna i nagrađivana, ali pomalo kontroverzna reprerica, Lizzo, napravila je, ha nazovimo to ovako, scenu na NBA utakmici između LA Lakerca i Timberwolvesa u nedjelju navečer u Staples Centru. Lizzo je na utakmicu došla u neobičnoj haljini koja je pokrivala baš sve osim stražnjice.

Lizzu je prvo snimila kamera na utakmici za vrijeme predaha kada su navijačice plesale na njezinu pjesmu "Juice", kamerman ju je pronašao na tribini, a čim se vidjela na monitoru reperica se okrenula i počela "twerkati" samo u tangama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Režija je brzo reagirala i uklonila ju s ekrana, ali prekasno jer je netko već sve snimio. Snimke njezina plesa kruže društvenim mrežama, a reakcije su podjeljene. Neki kažu da bi je trebalo izbaciti zbog pokazivanja stražnjice na ovakvoj priredbi gdje ima i djece i osoba kojima se to možda ne bi moglo svidjeti, a drugi ju pak pravdaju uz objašnjenje da je to njezin stil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lizzo su također snimili u okolici dvorane kako se prešetava, ponosno pokazujući stražnjicu uz prijetnje: "Ovako opasne kuje dolaze na utakmicu Lakersa i Minnesote". Inače, Lizzo je navijačica Wolvesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo