NAJMODERNIJI U HRVATSKOJ / VIDEO Pogledajte kako napreduje gradnja novog Osijekovog stadiona: 'Radi se punom parom'

Image
Foto: Screen shot FB Bijelo plava birtija

Početkom svibnja su iz kluba najavili ubrzavanje radova i čini se da se to i dogodilo tako da bi Osijek ovu sezonu mogao početi na Gradskom vrtu, a završiti na Pampasu

17.7.2022.
19:28
Screen shot FB Bijelo plava birtija
VOYO logo

Nogometni klub Osijek raste u svakom pogledu iz godine u godinu. Već par sezona ima vrlo konkurentnu momčad koja pod Nenadom Bjelicom konstantno pretendira na sam vrh hrvatskog nogometa, a uz to gradi se i novi stadion.

Zbog Covida i drugih objektivnih razloga bijelo-plavi se još nisu preselili s Gradskog vrta na Pampas no po svemu sudeći to bi trebali učiniti početkom iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem prošlog tjedna je na Osijekovoj navijačkoj stranici Bijelo-plava birtija izašao video koji pokazuje kako radovi napreduju vrlo dobro.

"Danas smo dobili videozapis sa lica mjesta, radi se punom parom", napisali su iznad videa, a navijači nisu krili oduševljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom svibnja su iz kluba najavili ubrzavanje radova i čini se da se to i dogodilo tako da bi Osijek ovu sezonu mogao početi na Gradskom vrtu, a završiti na Pampasu. Inače, predviđeno je da uz najmoderniji stadion u Hrvatskoj nikne i trening kamp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo