VIDEO O KOJEM SVI PRIČAJU: / Reper odlučio napasti ženske rekorde u dizanju utega 'identificirajući se kao žena'

Image
Foto: Screenshot

Sve što je učinio bilo je zato da ismije trenutne svjetske trendove

3.3.2019.
14:13
Screenshot
VOYO logo

Reper Zuby, koji je obrazovanje stekao na Oxfordu, odlučio je demonstrirati zašto se muškarci i žene ne bi trebali natjecati zajedno, a sve je snimio i objavio na Twitteru čime je na sebe navukao bijes mnogih pratitelja.

Ovaj 32-godišnjak rođen u Southamptonu objavio je nekoliko videa sebe u teretani na kojima ruši ženske rekorde u dizanju utega. Sve to je napravio dok se "identificirao kao žena", a sve zato da ismije trenutne svjetske trendove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da je ženski rekord u podizanju 238 kilograma srušio bez da se uopće morao truditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želio je dokazati da je u pravu

"Stalno slušam kako muškarci u 2019. nemaju nikakvu prednost u snazi nad ženama. Zato me sad gledajte kako bez imalo truda uništavam ženski rekord Velike Britanije u dizanju utega. PS: "Identificirao sam se kao žena dok sam dizao uteg, nemojte biti mizogini.", poručio je u opisu videa.

Twitter mu je odmah planuo, čak milijun ljudi je pogledalo video, a sve zbog toga što je napravio sada dok je i tijeku velika debata o transrodnim osobama u sportu. Nakon tog tweeta odlučio je napasti još dva rekorda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srušit ću rekord u čučnjevima i benchu kad se već zabavljam. Sve za borbu protiv mizoginije.", rekao je. Mnogi su ga pohvalili zbog toga što je napravio, a on sam kaže da je 98% reakcija na videozapise bilo pozitivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo