[VIDEO, FOTO] SKANDAL U ARGENTINI: / Djevojka optužila slavnog nogometaša za nasilje; 'Želim da svi vide kakva je on zvijer i ološ'

Image
Foto: Instagram, Daniela Cortes

Daniela Corteš je iznijela teške optužbe i objavila fotografije svojih ozljeda

28.4.2020.
10:40
Instagram, Daniela Cortes
VOYO logo

Kolumbijski nogometaš i član argentinskog giganta Boce Juniorsa Sebastian Villa nalazi se u centru velikog skandala nakon što ga je njegova djevojka Daniela Cortes optužila da ju je fizički ozlijedio.

Daniela je na Instagramu objavila video i više fotografija na kojima pokazuje tjelesne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, moram ovo napraviti danas jer ne mogu više trpjeti sve što mi radi. Zajedno živimo dvije godine i ovo nije prvi put da se to dogodilo. Opraštala sam mu i mislila da će se promijeniti, ali neće. Ovo objavljujem jer želim da svi vide kakva je on zvijer i ološ", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi se vratiti obitelji

"Psihičko i fizičko zlostavljanje traju već duže vrijeme i za to imam svjedoke. Ne mogu razumjeti da je netko u stanju ovo napraviti. Osjećam veliku bol jer sam daleko od svoje obiteljii bojim se da će se dogoditi nešto još strašnije Ovo je istina o Sebastianu Villi - čovjeku koji tuče žene, a ja znam da nisam jedina kojoj je to radio. Od njega želim samo pomoć da se vratim u svojoj državu da budem sa svojom obitelji i kćeri jer s njim više ne mogu i ne želim biti. Nitko ne zna kakav je on čovjek i vrijeme je da svi doznaju", poručuje Daniela Cortes.

Image
Foto: ALEJANDRO PAGNI / AFP / Profimedia

Sebastian Villa (u sredini)

Dvadesettrogodišnji Villa kolumbijski je ofenzivac koji je član Boca Juniorsa od 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo