PREKINULA ŠUTNJU / Victoria Beckham prvi put javno progovorila o Davidovom varanju: 'Jako sam mu to zamjerila. Bio je to najgori period mog života'

Image
Foto: Profimedia

Beckhamovi su uvijek poricali tvrdnje o aferi dok je David igrao za Real Madrid 2003., ali sada su otvoreno progovorili o borbi za spas svoje veze

4.10.2023.
7:38
Profimedia
VOYO logo

Poznata Victoria Beckham (49) prvi put je progovorila o boli koju je osjetila nakon navodne afere supruga Davida. Engleski nogometni heroj također je otkrio kako je njihov brak bio pod ogromnim pritiskom nakon što je optužen za ljubavnu vezu dok je igrao u Španjolskoj 2003. godine.

Image

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Image
NAJTEŽI TRENUTAK /

David Beckham otvorio dušu: 'Da barem postoji tableta za brisanje sjećanja. Bio sam s Victorijom, maltretirali su me...'

Image
NAJTEŽI TRENUTAK /

David Beckham otvorio dušu: 'Da barem postoji tableta za brisanje sjećanja. Bio sam s Victorijom, maltretirali su me...'

Najteže razdoblje

Inače, u utorak navečer im se na premijeri dokumentarnog filma Beckham pridružilo njihovo četvero djece - Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper. Romeova djevojka Mia Regan i Brooklynova supruga Nicola Peltz također su bile na projekciji u središtu Londona, zajedno s nizom slavnih osoba. Victoria je za novi Netflixov dokumentarac Beckham rekla je da je to bilo najteže razdoblje i da je bila "najnesretnija u životu", prenosi The Sun, poznati britanski tabloid...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Beckhamovi su uvijek poricali tvrdnje o aferi dok je David igrao za Real Madrid 2003., ali sada su otvoreno progovorili o borbi za spas svoje veze. Emotivna Victoria (49) izjavila je:

“Bilo je to najteže razdoblje jer se osjećalo kao da je svijet protiv nas. Evo u čemu je stvar - bili smo jedan protiv drugoga, ako ću biti potpuno iskrena. Znate, sve do Madrida ponekad se činilo da smo mi protiv svih ostalih, ali bili smo zajedno, bili smo povezani, imali smo jedan drugog. Međutim, kad smo bili u Španjolskoj, nije se baš činilo da imamo jedno drugo", kazala je Victoria i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noćna mora i cirkus

“I to je tužno. Ne mogu vam ni opisati koliko je bilo teško i kako je to utjecalo na mene. Bila je to noćna mora. Bio je to apsolutni cirkus, a svi vole kad cirkus dođe u grad, zar ne? Osim ako nisi u njemu.”

Upitana je li "zamjerila" suprugu, bivša Spajsica je odgovorila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ću biti potpuno iskrena, jesam. Bilo je to najnesretnije razdoblje mog života."

Posh je dodala da je zatomila traumu kako bi podržala svog supruga u njegovoj karijeri, dodavši: "Nije da sam se osjećala izgubljeno, jer sam uvijek vodila računa o fokusu koji mu je trebao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Žena s kojom je David bio optužen za aferu nije imenovana u četverodijelnom dokumentarcu koji je od danas dostupan za gledanje, ali su prikazani novinski naslovi iz tog vremena, uključujući i onaj koji glasi: “Seks s Becksom”.

Posljedice

David je opisao posljedice koje su izvještaji imali na njegovu voljenu ženu, kojom se oženio četiri godine prije - 1999. Prisjetio se:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je nekih strašnih priča s kojima se bilo teško nositi. Bio je to prvi put da smo ja i Victoria bili pod takvim pritiskom u našem braku."

Na pitanje redatelja Fishera Stevensa kako je par "preživio", izjavio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki put kad smo se probudili osjećali smo, znate, postoji nešto drugo i znate da smo to osjećali, oboje smo u tom trenutku osjećali da ne gubimo jedni druge, ali se utapamo. U konačnici, to je naš privatni život. Bilo je dana kada sam razmišljao: 'Kako ću ići na posao? Kako ću otići na taj teren za trening i izgledati kao da je sve u redu?' Osjećao sam se fizički bolesno svaki dan kad sam otvorio oči. Kako ću to učiniti? Kako ću se nositi s nedaćama?”

David je priznao da mu je bilo teško prilagoditi se španjolskom načinu života nakon što je napustio klub iz svog djetinjstva Manchester United - i navodi Victorian boravak u Londonu na početku njegova preseljenja kao faktor njegove usamljenosti. Tu je sve počelo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par također detaljno opisuje traumu upada paparazza i mogući učinak koji je mogao imati na prvorođenog sina Brooklyna. U još jednom fascinantnom uvidu, modna dizajnerica prisjeća se porođaja s trećim sinom Cruzom 2005. godine - a Davida nije bilo tamo jer je imao fotosesion za slavne osobe.

Image

'Ozbiljno?! Pa, samo što ne puknem'

Isječak iz novina bljesnuo je s fotografijom Davida s glamuroznim A-listama Jennifer Lopez i Beyoncé.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Victoria je izjavila:

“Pomislila sam, 'Ozbiljno, samo što ne puknem, boli me sve, a ti kao da se ja odmaram. Zezaš me, jel' tako?! Imaš vražju fotografiju s Jennifer Lopez koja je prekrasna i ne namjerava imati dijete. Dakle, imala sam carski rez i sjećam se kako sam ležala tamo, ne osjećam se baš najljepše, niti dobro, recimo to tako i sjećam se da mi je netko pokazao naslovnu stranicu novina na kojoj je bila prekrasna slika Davida između Jennifer Lopez i Beyoncé, a naslov je bio 'Što bi rekla Posh? Da ti kažem što bi Posh rekla. Posh je bila od****na!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnoštvo zvijezda pridružilo se Beckhamovima na premijeri, uključujući TV voditelja Jamesa Cordena, sportskog voditelja Alexa Scotta i urednicu američkog Voguea Annu Wintour.

U dokumentarcu, David je hvalio svoju ženu jer je podnijela njegovu "sebičnost" u karijeri, što je uključivalo i prelazak u LA Galaxy 2007.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'LA je poput rehabilitacijskog centra'

Victoria je kazala da joj se sviđa vrijeme u LA-u, dok je Becks priznao da se mučio nositi se sa standardom nogometa MLS-a.

Victoria se nasmiješila i izjavila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oslobodila sam se boli. Netko mi je jednom rekao da je LA poput rehabilitacije za poznate ljude — zato uvijek vidimo ljude kako Malibuom hodaju u Ugg čizmama i trenirci! “Vjerojatno nisam shvaćala dok nisam započela ovu, da je nazovemo, 'terapiju', osjećam se smireno s mnogo toga što je možda u našoj prvoj sesiji (intervjua s Netflixom) još uvijek bilo puno prigušenog bijesa, frustracija . . . Sada to razumijem.”

Image
Foto: RTL
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo