'VELŠANINU SE NAKON OVOG GUBI SVAKI TRAG': / Fotografija hrvatskog navijača zapalila internet

Image
Foto: PIXSELL

'Velšaninu se nakon ove fotografije gubi svaki trag'

16.10.2019.
7:16
PIXSELL
VOYO logo

Na Facebook profilu Balkanski navijači, komunikacijskoj platformi istoimene web stranice koja se bavi navijačkom supkulturom, pojavila se zanimljiva fotografija na kojoj jedan stariji hrvatski navijač drži mlađeg navijača Walesa. Radi se o onom manjem incidentu koji se dogodio uoči utakmice u Cardiffu prošle nedjelje, a u kojem su nekolicina mlađih navijača Walesa, ničim izazvana kako je pisalo i kako se dalo iščitati iz pisanja hrvatskih medija, došla do Hrvata i počela ih provocirati.

Image
'UNUTAR MRAČNOG SVIJETA MEGANASILNIH BUGARSKIH HULIGANA': /

Zgrozili su svijet kao rijetko tko; Ovo je zastrašujuća istina o njima

Image
'UNUTAR MRAČNOG SVIJETA MEGANASILNIH BUGARSKIH HULIGANA': /

Zgrozili su svijet kao rijetko tko; Ovo je zastrašujuća istina o njima

Fotografija postala hit

Također, jedan bahati i nekulturni mladić je u Cardiffu 'srednjakom' pozdravio starijeg i ozbiljnijeg gospodina u trenirci Hrvatskog nogometnog saveza, kao i okupljene navijače koji su se samo nasmijali na ovakve pokušaje jer se radi o klincima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

13.10.2019., Cardiff, Wales - Okupljanje navijaca u sredistu grada uoci kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2020 izmedju Walesa i Hrvatske. Nekoliko najvijaca provocilaro navijace Hrvatske. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

No, ovaj je naišao očito na "nezgodnog" koji mu je odlučio pojasniti neke stvari. Na kraju mladići iz Walesa nisu uspjeli isprovocirati sukob i samo su otišli. Nije došlo do nikakvog fizičkog sukoba.

Fotografija je postala hit na društvenim mrežama i izazvala je komentare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velšaninu se nakon ove fotografije gubi svaki trag...", stoji u opisu fotke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentari na Facebooku

"Ovdje govorimo o ex pripadniku HV- a i klincu koji pušku vidio nije", stoji u komentaru ispod fotografije.

"Rođena majka ga u ćevapu traži", "Mali gleda previše filmova", "Poslao ga nazad u drugi razred", "Pojeo ga za večeru", samo su neki od komentara na društvenim mrežama "navijača" iz regije. Za spomenuti je kako je Vatrene u remiju 1:1 protiv Walesa u pretposljednjem 7. kolu eurokvalifikacija skupine E bodrilo oko 1600 hrvatskih navijača koji su nadglasali cijeli Cardiff City stadion. Hrvatsku nogometnu reprezentaciju samo bod dijeli od plasmana na Euro sljedeće godine, a protivnik u posljednjem kolu na domaćem travnjaku bit će Slovačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želimo naglasiti kako ovim ne želimo promovirati nikakav oblik nasilja kojem se žestoko protivimo, ali zbog interesa javnosti o slučaju u koji su bili involvirani Hrvati, dužni smo objavljivati i ovakve stvari.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo