VELIKO SRCE PENGUINSA: / Teško bolesna Hrvatica dobila je najljepši dar od slavne momčadi

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Američka Hrvatica, 12-godišnja Danjela Belo već se godinama bori s zloćudnim tumorom na mozgu. Velika navijačica hokejaša Pittsburg Penguinsa konačno je upoznala svoje sportske idole.

10.3.2017.
12:00
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Aktualni prvaci NHL lige ustupili su svojoj obožavateljici Stanley Cup koji je Danjela ponosno odnijela kući na jedan dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već nekoliko godina se ova djevojčica hrabro bori s zloćudnom bolešću. Prošle godine, za vrijeme NHL finala u kojemu su slavili Penguinsi, njezino se stanje pogoršalo, a tumor prsnuo.

"Nakon operacije, liječnici su nam rekli da vjerojatno neće preživjeti noć", ispričala je njezina majka Jennifer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Danjela se i dalje uspješno bori s tumorom. Njezina obitelj je hrvatsko-slovačkog porijekla, a oba roditelja su rođeni u SAD-u i žive u Denveru.

Penguinsi su za njezinu priču saznali na gostovanju kod Colorado Avalanchea. Danjela je preko humanitarne udruge dobila karte uz led, u Pepsi Centru je iz prvog reda gledala svoju omiljenu momčad i nakon utakmice upoznala svog sportskog idola Sidneya Crosbyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to nije bilo sve od Penguinsa. S obzirom da je ovih dana trofej Stanley Cupa stigao u Denver kao izložbeni primjerak, obitelj Belo namjeravala je otići u posjet, ali momčad iz Pittsburga imala je bolju ideju.

"Nazvali su nas iz NHL i ponudili nam da, trofej, prije nego što bude izložen, dođe bude u našem stanu na nekoliko sasti. Ne mogu vjerovati", napisala je majka Jennifer na Facebook stranici "Support for Danjela".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo