SKANDAL U SUSJEDSTVU / Maskirani napadači mačetama i bejzbol palicama napali igrače Budućnosti: Klub objavio priopćenje

Image
Foto: Shutterstock

Skandal u susjedstvu

29.5.2024.
19:06
Shutterstock
VOYO logo

Nevjerojatna vijest stiže iz Crne Gore, točnije glavnog grada Podgorice. U neposrednoj blizini dvorane SC Morača nakon treninga napadnuti su vaterpolisti Budućnosti nakon odrađenog treninga, a jedan igrač zadobio je teške ozlijede.

Image
ZA SEZONU 2024./25. /

HNS završio postupak licenciranja: Samo jedan klub odluku dobio od Žalbenog tijela

Image
ZA SEZONU 2024./25. /

HNS završio postupak licenciranja: Samo jedan klub odluku dobio od Žalbenog tijela

Iz kluba su objavili sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''28.05.2024. godine u 17.20 sati u parku koji se nalazi u neposrednoj blizini gradskih bazena, nakon završenog treninga, grupa vaterpolista krenula je prema svojim kućama. U tom trenutku napadnuti su od strane više nepoznatih osoba koje su na glavama imale fantomke, a u rukama mačete i bejzbol palice. Tom prilikom ozbiljne ozljede zadobio je perspektivni mladi sportaš našeg kluba, vaterpolski reprezentativac mlađih kategorija Crne Gore, nositelj srebrne medalje s Europskog prvenstva održanog 2023. godine u Podgorici, stipendist Ministarstva sporta Crne Gore, kojeg u ovom klubu krase sve one osobine koje krase vrhunske sportaše - izuzetno miran, odgojen, odan, vrijedan, dobar prijatelj i odličan učenik.

Ovim putem molimo medije da objave ovo priopćenje i svojim narednim tekstovima utječu na cijelo društvo koje mora stati na put svakom obliku agresivnog ponašanja koje ima za cilj namjerno ozljeđivanje i nanošenje boli drugim osobama, bilo psihičke ili fizičke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izraditi smjernice i načine podrške i osigurati zaštitu od nasilja. Da prestanemo razmišljati ima li naša djeca u svom okruženju nekog nasilnika koji pokušava imati moć nad njima. Da ovakav vid fizičkog nasilja može dovesti čak i do uništenja sportske, obrazovne ili bilo koje druge karijere. Ne dopustimo da nam nasilje prekida ispravan put kojim idu naša djeca. Cijeli slučaj prijavljen je policiji i nadamo se da će se otkriti počinitelji i kazniti po zakonu'', navodi se u priopćenju Vaterpolo kluba Budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo