URNEBESNA SNIMKA CRO COPA I SATOSHIJA HIT JE NA INTERNETU: / 'Potpisat će Satoshi za Cibaliju...'

Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

U poznatoj Mirkovoj dvorani u kojoj u zaigrao i protiv Dinamovog asa Danija Olma Ishii je pucao po golu, no nije pokazao zavidne nogometne vještine

26.6.2019.
13:38
Facebook
VOYO logo

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Filipović i njegov dobar prijatelj i novopečeni hrvatski borac Satoshi Ishii nakratko su zamijenili borbu - nogometom.

U poznatoj Mirkovoj dvorani u kojoj u zaigrao i protiv Dinamovog asa Danija Olma Ishii je pucao po golu, no nije pokazao zavidne nogometne vještine. Cro Cop mu je svaki udarac lagano obranio i to naslonjen na gredu malog gola. Najbolje da sami pogledate ovaj epski okršaj koji je Cro Cop objavio na svom Facebooku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bravo Satoshi tri puta zaredom pogodi ruku, čovjek je kirurški precizan", "Potpisati će Satoshi za Cibaliju", "Satoshi da potpise odmah za Arsenal. Kraljevi ste. Svaka cast. Respekt", samo su neki od komentara na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko Filipović ostavio se profesionalnih borbi nakon što je prije gotovo četiri mjeseca preživio moždani udar. Liječnici su mu zabranili borbe da ne bi došlo do većih posljedica po njegovo zdravlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo