UPOZNAJTE PRAVOG PRAVCATOG POPAJA: / Ubrizgao na litre opasne kemikalije, šokirao svojim potezom i izgledom, pa strahovao od smrti

Tereshin je ubrizgao u mišiće i noge "litre" Syntola i tako dobio 60 cm u bicepsima i tricepsima

13.11.2018.
10:43
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rusi imaju svog Popaja, pravog pravcatog Popaja. Kirill Tereshin (21) je bodybilder koji je, prema prenošenju uglednog španjolskog dnevnog sportskog lista Marce, koji se pak poziva na britanski tabloid The Sun, na društvenim mrežama prozvan "ruski Popaj"...

The Sun piše i kako si je Tereshin ubrizgao u mišiće i noge "litre" Syntola i tako dobio 60 cm u bicepsima i tricepsima. Synthol je vrsta ulja za koju je netko otkrio da povećava mišićnu masu ako se ubrizgava direktno u mišić.

Isprva, Synthol se koristio za blage korekcije prije natjecanja kod profesionalaca, dok je danas korištenje Synthola postala normalna pojava kod nadobudnih “bildera” poput Tereshina koji nakon par mjeseci žele imati mišiće kao netko tko se bavi tim sportom godinama, čak i desetke godina. Najveći problem je što se Synthol nalazi u slobodnoj prodaji i dostupan je svakom.

Tako je i Tereshin imao ozbiljnih zdravstvenih problema zbog ubrizgavanja Syntola. Britanci su u ožujku ove godine pisali i kako je Kirill Tereshin javnosti bio otkrio kako je ozbiljno bolestan. Inače, ovaj mladić pronašao je slavu u tome da sruši sve rekorde u bodybuildingu i zbog toga se odlučio na ovaj opasni potez. Tereshin je kazao kakao je njegov život u opasnosti nakon ubrizgavanja Synthola, "te opasne kemikalije".

"Moje ruke su opasno naotekle i to je ozbiljan udarac mojem sustavu. Sve me boli, majka mi plače. Ne znam što da radim. Sve što mogu je da se prepustim u ruke dragog Boga. Ležat ću na svom krevetu i moliti Boga da bude sve u redu", kazao je Kirill Tereshin., inače bivši MMA borac.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali