UNUTAR RONALDOVE MEGALUKSUZNE JAHTE VRIJEDNE 15 MILIJUNA FUNTI: / Ovo ne možete rentati ispod 180 000 funti tjedno

Image
Foto: Profimedia

The Sun kroz priču ušao u Ronaldovu megaluksuznu jahtu vrijednu 15 milijuna funti koju ne možete rentati ispod 180 000 funti tjedno

27.6.2019.
10:04
Profimedia
VOYO logo

Jedno je sigurno, Cristiano Ronaldo zna dvije stvari raditi jako dobro. Igrati nogomet i uživati. Najčitaniji britanski tabloid The Sun, s nakladom oko 3 milijuna tiskanih primjeraka dnevno i iznimno čitanim web siteom, "ušao" je, naravno kroz priču, u Ronaldovu megaluksuznu jahtu vrijednu 15 milijuna funti koja sadrži jacuzzi i jet sky i koju ne možete rentati ispod 180 000 funti tjedno.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

VRUĆA GEORGINA I RONALDO UHVAĆENI U RASKOŠNOM ODMORU: Baš im je dobro, u to nema sumnje

Image

VRUĆA GEORGINA I RONALDO UHVAĆENI U RASKOŠNOM ODMORU: Baš im je dobro, u to nema sumnje

Veličina je bitna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ronaldo i Georgina uživali su u luksuzu na zapanjujućoj jahti'

"Ronaldo i Georgina uživali su u luksuzu na zapanjujućoj jahti zvanoj 'Afrika I' koja vrijedi nevjerojatnih 15 milijuna funti i mogla bi biti vaša u najmu za izdašnih 180.000 funti tjedno. Jahtu je izradilo talijansko brodogradilište Benetti 2010. godine, prošle je godine obnovljena, a uistinu je pravi raj na moru. Veličina je itekako bitna. Jahta je duga 15,420 m, visoka je 8,8 metara i može smjestiti do 12 gostiju u šest kabina, uključujući glavnu koja sadrži četiri dvokrevetne kabine i kabinu s dva odvojena sjedala koja se nalaze unutar tri klimatizirane palube", stoji u pisanju The Suna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karakteristike jahte su zapanjujuće

I ova jahta također ima prostor za smještaj i devet članova posade. Ali to su njezine pogodnosti koje zapravo znače da se ona izdvaja od gomile jahti mkoje očaravaju, ali ova je uistinu posebna. Zvijezda Juventusa i 25-godišnja Georgina tako se mogu opustiti u prostranom jacuzziju na palubi za sunčanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na brodu je potpuno opremljena teretana, ako bi njih dvoje željeli održati svoju dobru formu i fizički izgled, naravno ima i Wi-Fi, osim ako se ne želite isključiti iz elektroničkog svijeta ili pobijeći dalje od društvenih mreža. A ni oni u vodene sportove neće biti razočarani kad je u pitanju ova skupocjena igračka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raznovrsni rekreacijski sadržaji s kojim vam nikada neće biti dosadno

"Postoji na jahti raznovrsni rekreacijski sadržaji s kojim vam nikada neće biti dosadno na moru. Postoje dva Seadoo RXP-X RS 300 Waverunners skutera, jedan Seadoo 260 HP Waverunner jet ski, dva F5S Seabobsa koji se koriste za ronjenje, kao i zabavni tobogan. Gosti također imaju mogućnost korištenja opreme za veslanje, daske za surfanjei opremu za ronjenje na dah kako bi unaprijedili svoje iskustvo jedrenja. I to nije kraj zabave... Ronaldo i Georgina također imaju kino na otvorenom koje koristi Sony Ultra HD 4K laserski projektor - koji je savršen za gledanje filma ispod zvijezda", ističe The Sun.

Image
Image

Various, UNITED KINGDOM - Celebrities seen in this celebrity social media photo posted via Instagram!!

*UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 450798567, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Sarri posjetio Ronalda na jahti

Vrijedi spomenuti kako je jahta imala i posebnog gosta u obliku novog Juventusovog trenera Maurizija Sarrija, koji ga je posjetio za vrijeme odmora. Prema prenošenju talijanskog Calciomercata, dvojac je razgovarao o tome kako će Portugalac igrati u Sarrijevom sustavu igre, nadaleko poznatom i čuvenom nogometnom svijetu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo