UMALO TUČNJAVA BIVŠEG DINAMOVCA I KAPETANA PARTIZANA: / 'Nemoj ti meni glumiti frajera'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Prilično vatreno je bilo na 151. derbiju u Beogradu između Crvene zvezde i Partizana. Susret je završio 1-1, a na tribinama su se navijači tukli s policijom.

17.4.2016.
9:00
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Uoči susreta došlo je do sukoba suprostavljenih navijačkih grupa u kojem je jedan navijač navodno izboden nožem. B92 prenosi i kako je grupa navijača pokušala ući u ložu i napasti delegaciju Partizana, ali ih je, prema svjedočenju samih sudionika događaja u loži, u tome spriječilo osiguranje.

Burno i na travnjaku

Na travnjaku je isto bilo burno. Igrači oba sastava skoro su se potukli, a najratoborniji su bili Partizanov Saša Ilić i bivši dinamovac, sad miljenik navijača Crveno-bijelihLuis Ibanez. Spomenuti igrači su ušli u jedan verbali okršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibanez jedan od najratobornijih

Prema pisanju srpskog Telegrafa, Ibanez je bio jako nervozan netom nakon završetka utakmice i raspravljao je s pojedinim igračima gostujuće momčadi. Razlog raspravi je Evertonova proslava pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saša Ilić je pitao Ibaneza u čemu je problem, a zagrebački zet se poprilično zapalio:

"Što je, što je, koji je problem? Što ti meni što je bilo? Nemoj mi glumiti frajera ovdje", govorio je Ibanjez kapetanu Partizana i unosio mu se u lice. Nakon toga su uletili igrači obje momčadi i rastavili "vrućeg" Ibaneza i ipak nešto mirnijeg Ilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo