MELEM ZA OČI / Ukrajinska Diletta divi se našem Dariju Srni, kada vidite slike shvatit ćete zašto je navijači obožavaju

Image
Foto: Screenshot/Instagram

U ukrajinskom se klubu tako okupilo društvo Hrvata, a sve bi ih trebala predstaviti mlada voditeljica Darija Bondar

26.10.2023.
19:08
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Nedavno je bivši hrvatski reprezentativac Darijo Srna na klupu Šahtara doveo još jednog Hrvata, točnije Marina Pušića, a onda je Pušić za pomoćnog trenera doveo također bivšeg hrvatskog reprezentativca Marija Stanića.

U ukrajinskom se klubu tako okupilo društvo Hrvata, a sve bi ih trebala predstaviti mlada voditeljica Darija Bondar (22).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi za Šahtarovu klupsku televiziju, a pokriva i utakmice ukrajinske reprezentacije. Mnogi ju smatraju jednom od najljepših voditeljica svijeta, a zovu ju i ukrajinskom Dilettom Leottom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 13 event 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo u prijenosu UŽIVO. Prijenos eventa počinje u 20.00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na YouTube kanalu Šahtara izašao je veliki intervju sa Srnom kojeg je upravo vodila Bondar, a ona se kasnije zahvalila bivšem Vatrenom na intervjuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šahtar je izbacio intervju s legendom Darijom Srnom. Htjela bi mu se zahvalili za iskren razgovor. On je idol za mnoge igrače u našem klubu i svakim danom oduševljava sa svojim pozitivnim i otvorenim stavom, karizmom i predanošću. Uvjerena sam da će uspjeti u ovom klubu, a svi mi koji smo povezani sa Šahtarom ćemo te podržati u svemu", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/43039a8e-73e1-11ee-a54e-3a50bfc1e71d/original
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo