UFC LEGENDA DOŽIVJELA NESREĆU: / Na njegov kamion naletio je vlak u punoj brzini

Image
Foto: AFP, Theo Wargo

Legendarni UFC-ov prvak, Matt Hughes, hitno je hospitaliziran nakon što je sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći. Na njegov je kamion, kojim je on upravljao, naletio vlak u punoj brzini.

17.6.2017.
11:00
AFP, Theo Wargo
VOYO logo

Prve informacije govorile su o tome kako je Hughes helikopterom prebačen u najbližu bolnicu, gdje mu je hitno ukazana pomoć.

SKANDAL TRESE BOKSAČKI SVIJET: Uhićen brončani bombarder, u autu mu pronašli drogu

Stanje je stabilno

Naime, do nesreće je došlo nakon što je Hughes kamionom prelazio obilježeni pružni prijelaz, gdje vjerojatno nije dovoljno dobro promotrio situaciju te je na njega naletio vlak, prenosi borilački portal Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu se navodi kako je Hughesa primila ekipa s odjela traumatologije te je njegovo stanje stabilno, ali nije poznato s kakvim se ozljedama susreo. Bolnica je, u ime njegove obitelji, zamolila za poštivanje privatnosti tijekom ovog vrlo teškog razdoblja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlak je udario u suvozačku stranu kamiona

Nešto više informacija kasnije se saznalo od predsjednika UFC-a Dane Whitea, koji je rekao kako je Hughes doživio ozljedu glave, ali i od bivšeg Hughesovog trenera, koji je dao malo opširnije informacije.

Naime, vlak je udario u suvozačku stranu kamiona, što je rezultiralo time da je Hughesa izbacilo iz vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To mu je zapravo vjerojatno spasilo život. Na licu mjesta je već prošao neke testove prisutne liječničke ekipe, ali je svejedno došlo do odluke da bude helikopterom prebačen u bolnicu. Dodao je kako je primio jak udarac u glavu te da je bilo i krvarenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo