U TIJEKU JE HUMANITARNA AKCIJA U KOJU SU SE VEĆ UKLJUČILI DINO RAĐA I EDO MAAJKA: / Donirali su svoje vrijedne predmete za pomoć majkama i trudnicama

Image
Foto: Facebook, Zagreb Patriots

Rađa je svoj kultni dres Jugoplastike prodao za 3000 kuna, a novac je, naravno otišao u humanitarne svrhe.

8.12.2020.
14:18
Facebook, Zagreb Patriots
VOYO logo

Hvalevrijednu humanitarnu akciju pokrenuli su članovi kluba američkog nogometa Zagreb Patriots. Na svojoj Facebook stranici otvaraju aukcije u kojima se nude vrijedni predmeti, a svi prihodi idu u humanitarne svrhe za Kuću ljubavi za smještaj trudnica i nezbrinutih majki s novorođenčadi i djecom do tri godine na Savici.

Ova akcija krenula je u subotu 5. prosinca, a trajat će sve do Božića. U nju su se uključila zasad dva poznata imena, to su Dino Rađa i Edo Maajka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rađa je svoj kultni dres Jugoplastike prodao za 3000 kuna, a novac je, naravno otišao u humanitarne svrhe. Poznati reper Edo Maajka na aukciji je ponudio svoj mikrofon, a u trenutku pisanja ovog članka postigao je cijenu od 2500 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne sumnjamo da će se brojne osobe odazvati ovoj akciji kako bi se prikupilo što više novca za one kojima je to stvarno potrebno. Aukcije možete pregledati i u njima sudjelovati na Facebook stranici Zagreb Patriotsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo