SUSJEDSTVU PRIJETI PRAVI NAVIJAČKI RAT: / 'Pokraj nas nećete ući u dvoranu'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Vruće je uoči današnjeg derbija začelja ABA lige između Sutjeske iz Nikšića i Partizana.

4.1.2016.
14:18
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, odlukom čelnika domaćeg kluba, utakmica između Sutjeske i Partizana biti će odigran bez prisustva Grobara. No, sad se postavlja jedno ozbiljno pitanje. Kako će policija i osiguranje spriječiti dolazak Grobarima na utakmicu, ako se uzme u obzir da u Nikšiću ima veliki broj navijača Partizana koji će sad, pogotovo nakon ove zabrane, još više htjeti ući u dvoranu?!

Kako bilo, jučer su se domaći navijači javili putem društvenih mreža, prijeteći se Grobarima i na Facebook stranici Balkan Hooligans objavili sliku na kojoj se vidi nekoliko desetaka navijača Sutjeske kako poziraju, uz komentar:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javili se i putem Facebooka

"Vojvode noćas u potjeri na Grobare".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je ova njihova objava smiješna i neozbiljna, na taj se način ova navijačka grupa očito želi malo izreklamirati i utjerati strah u kosti pristalicama Partizana. Uz to, Crnogorci su poslali i poruku svojim protivnicima.

Crnogorci neće dopustiti šetnju Grobara ulicama Nikšića

"Što se tiče nas, Grobarima su vrata Sportskog centra otvorena, naravno ako mogu proći pokraj nas, a pravim navijačima je karta najmanji problem", kazao je vođa navijača Sutjeske Boris Kustudić koji je dodao kako neće dozvoliti Grobarima da se organizirano prošetaju ulicama Nikšića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kustudić je istaknuo da zbog toga što Vojvode ne mogu ići na gostovanja, niti druge navijačke grupe ne bi trebale dolaziti u Nikšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedinstveni stav navijača

"Ako je već pravilnikom ABA lige zabranjen dolazak gostujućih navijača onda nema potrebe da uopće oni dolaze u naš grad. Stav svih navijača je da Grobari ne trebaju dobiti niti jednu kartu i tako će i biti. Ni mi ne idemo niti na jedno gostovanje i nema potrebe da oni ovdje dolaze, pogotovo ne da prave korteo kroz naš grad. Mi imamo saznanja da oni namjeravaju organizirati navijačku šetnju od zgrade pošte do Sportskog centra, a to mi ne možemo dozvoliti. To se neće dogoditi, niti pod koju cijenu", kazao je Kustudić za site Onogošt.me.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica između Sutjeske i Partizana na rasporedu je danas s početkom u 21 sat.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo