MISTERIOZAN SLUČAJ / Oženio se u Dubrovniku, a naslovnice puni zbog pijane žene u njegovoj sobi: 'Nešto se događa, ne znam točno što'

Image

Misteriozan slučaj glavna je tema medija u Seattleu.

28.4.2023.
11:26
VOYO logo

Ruski hokejaš Valery Nichushkin izbačen je iz momčadi prije treće utakmice Colorado Avalanchea protiv Seattle Krakena nakon što je pijana žena pronađena u njegovoj hotelskoj sobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pijana žena je inače Ukrajinka koja živi u Rusiji, a pronađena je u njegovoj hotelskoj sobi u centru Seattlea. U subotu je timski liječnik pozvao hitnu pomoć da je odveze u bolnicu jer "nije bila u stanju brinuti se o sebi".

Nichushkin nije igrao te večeri u trećoj utakmici prvog kola doigravanja svog Avalanchea protiv Krakena i od tada se nije pojavio s timom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Colorada Jared Bednar rekao je da izostanak ruskog hokejaša iz momčadi nije disciplinski i nije povezan s pravnim pitanjima. Kada ga je kontaktirao The Post, Nichushkinov predstavnik ponovio je da je tim jasno dao do znanja da njegov klijent nije s timom iz "osobnih razloga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom, klub se vrlo čudno ponio u ovoj situaciji, ne objašnjavajući ništa. U međuvremenu, Nichushkin je jedan od najvažnijih igrača momčadi i navijači su prirodno zabrinuti zbog njegovog stanja i činjenice da iznenada nije s ostatkom momčadi. S obzirom na borbe Avalanchea u seriji, to se često spominjalo, ali trener Bednar uporno odbija govoriti o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su malo po malo iznosili neslužbene informacije. Igrača je osiguranje ispratilo iz hotela, ali se navodno može vratiti u seriju u bilo kojem trenutku. To će na kraju biti odluka trenera i stručnog stožera Colorada. Kasnije je TSN-ov insajder Frank Seravalli izjavio da je "došlo do incidenta povezanog s alkoholom." Pritom je dodao: “Nešto se događa, ne znam točno što”.

Policijska uprava navodi da se djevojka sumnjiči za zlouporabu alkohola ili droga. Testiranje se ne radi u hotelu, već samo u bolnici. Također je najavljeno da neće biti kriminalističkih istraživanja. Prema izvješću, djevojka je udarila liječnika u Seattleu, ali on nije podigao tužbu protiv nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valery Nichushkin je inače oženjen i u braku je sa svojom suprugom Svetlanom Gavrilyuk. Zajedno su od 2013. godine, a par se vjenčao 2018. godine. Zanimljivo da su vjenčanje imali u Dubrovniku. Čini se da je Valeri previše riskirao i čini se da je u jednom trenutku zaboravio Svetlanu i čarobnu dubrovačku noć i svu tu ljepotu, a kazna bi mogla biti vrlo okrutna i vrlo bolna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč prilično detaljnom materijalu Denver Posta koji citira policiju, u priči ima mnogo praznina. Zašto je djevojka završila u sobi ruskog hokejaša? Što je radila i u kakvom je stanju bila? Kako je došlo do takve situacije tijekom doigravanja s igračem koji nikada nije bio uključen u takve priče?

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo