TORCIDI SVE VIŠE LJUDI OKREĆE LEĐA: / Pogledajte novu, bolju snimku poljudskog bezumnog čina koji je za svaku osudu

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot

'Sa svih strana stižu osude bezumnog čina, jedino se za sada nije oglasila Torcida'

30.9.2018.
17:42
PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Trebao je to biti još jedan normalni radni dan na nogometnoj utakmici, ali sve se pretvorilo u pravi horor. Jedan je vatrogasac teško stradao u subotu na Poljudu, radeći svoj posao vatrogasca na 216. vječnom derbiju između Hajduka i Dinama (0-0). U 66. minuti i prilikom intervencije vatrogasac je završio u bolnici zbog toga što mu je topovski udar ozlijedio prst. Na fotografiji i u našoj galeriji priloženoj dolje možete vidjeti kako je vatrogasac ostao bez dijela kažiprsta desne ruke, a prema bolničkim kolima ispratio ga je kolega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROCURILA SNIMKA TRENUTKA U KOJEM JE VATROGASAC TEŠKO OZLIJEĐEN: ‘Baš kad sam ga htio baciti, eksplodirao je!’

Vatrogasac se nalazio ispod tribine

Vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita nalazio se ispod tribine, kada je počela bakljada blizu njega je eksplodirao “topovski udar” teško ga ozlijedivši. Odmah je kolima Hitne medicinske pomoći prevezen na Odjel plastike bolnice na Križinama. Antonela Lolić iz splitske policije je rekla kako će oni poduzeti sve mjere kako bi pronašli počinitelja. Iako se na fotografijama činilo drugačije, nesretni vatrogasac ipak nije ostao bez prsta.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

POTRESNE SCENE U SPLITU: Vatrogascu eksplozija topovskog udara otkinula komad prsta!

Image

POTRESNE SCENE U SPLITU: Vatrogascu eksplozija topovskog udara otkinula komad prsta!

'Trenutak prije nego ću je pustiti – eksplodirala je'

“Vidio sam je kako leži na podu. Gledao par sekundi i mislim u sebi: Nije se aktivirala, to je to! Pokupit ću je i baciti u kutiju. Uzeo sam je u ruke, napravio par koraka i trenutak prije nego ću je pustiti – eksplodirala je!”, izjavio je ranjeni vatrogasac za 24 sata dodajući da se od tog trenutka više ničeg ne sjeća.

“Bio sam toliko zbunjen da sam do pola puta do bolnice imao kacigu i vizir na glavi. Ne znam je li me netko odveo i tko”, objašnjava sav taj kaos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torcida za sad - šuti!

Sa svih strana stižu osude bezumnog čina, jedino se za sada nije oglasila Torcida. Nogometni portal Goal.com piše kako u ovom slučaju "sačekati par dana da se slegne prašina, u miru i tišini posjetiti stradalog vatrogasca i ispričati mu se, ovoga puta nije, i neće biti dovoljno"...

"Jednostavno neće, jer je sve više onih koji vam okreću leđa zbog gluposti kojima najviše štetite klubu, ali i sebi samima. Najbolja vam je za to potvrda reakcija istoka, koji vam je sinoć pokazao što misli o stradavanju vatrogasca od topovskog udara. Ignoriranje istoka, na koji se po nekom prirodnom slijedu u zreloj dobi preseli većina onih koji su mladost ostavili na sjeveru, muk i ignoriranje vaših prethodnika, morali bi vam biti dovoljan dokaz da ovako dalje ne ide. Umjesto da budete najveća snaga Hajduka, sve više postajete njegov najveći teret", stoji u osvrtu Goal.com-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo