ŠVICARAC KONAČNO POTVRDIO PREKID S NAŠOM TENISAČICOM: / Nakon četiri godine rastao se najpoznatiji par u svijetu tenisa

Image
Foto: Profimedia

Inače, Wawrinka je 12 godina stariji od Donne, ali je ona s godinama ostvarila bolji plasman na svojoj WTA ljestvici od njega na ATP ljestvici

24.5.2019.
18:00
Profimedia
VOYO logo

Ono o čemu se dugo nagađalo konačno je i potvrđeno. nakon što je izašla vijest da su se hrvatska tenisačica Donna Vekić i švicarski tenisač Stanislas Wawrinka prestali pratiti na Instagramu, Wawrinka se u intervjuu za Tennis World USA izjasnio o prekidu veze:

"Bilo je mnogo promjena tijekom moje karijere. Točno je da se sada s nekim stvarima nosim drugačije nego prije deset godina. Odrastao sam, polako se približavam kraju svoje karijere i oporavio sam se od teške ozljede. Sada se bolje nosim s nekim stvarima. Nije samo moj privatni život ono što utječe na moju igru i ono što se događa na terenu, tu su i drugi faktori. Osvojio sam tri Grand Slama i više turnira nego što sam to ikad mislio. Tijekom karijere sam morao činiti više nego samo se brinuti o privatnom životu", rekao je Wawrinka koji je ostao dosta rezerviran i nije pričao o konkretnim razlozima prekida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
PRESTALI SE PRATITI NA INSTAGRAMU: /

Tenisačica Donna Vekić prekinula s 12 godina starijim kolegom?

Image
PRESTALI SE PRATITI NA INSTAGRAMU: /

Tenisačica Donna Vekić prekinula s 12 godina starijim kolegom?

Iako o svom privatnom životu rijetko govori, tenisačica je lani za švicarski Blick otkrila neke detalje o vezi. “Nije lako, ali ja imam svoj posao, a on svoj”, rekla je te dodala da oboje vole svoj posao te da su podrška jedno drugome i kad nisu zajedno. Poručila je da nemaju puno slobodnog vremena te da maksimalno pokušavaju iskoristiti svaki slobodni trenutak.

Jedan od najpoznatijih teniskih parova tako je prekinuo vezu nakon četiri godine. Inače, Wawrinka je 12 godina stariji od Donne, ali je ona s godinama ostvarila bolji plasman na svojoj WTA ljestvici od njega na ATP ljestvici. Stan je sada na 27. mjestu, dok je Donna 23. tenisačica na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo