SUZY CORTEZ OBJAVILA FOTOGRAFIJE KOJE OTKRIVAJU NEŠTO NOVO: / Njena guza nije jedini dio tijela na kojem posebno radi

Image
Foto: Instagram

Suzy Cortez ne krije da je velika navijačica Barcelone

28.1.2019.
11:37
Instagram
VOYO logo

Bivša Miss BumBum, Brazilka Suzy Cortez, ne krije da je velika navijačica Barcelone te da je njezina velika ljubav Lionel Messi. Suzy je u nekoliko navrata objavljivala provokativne fotografije koje su posvećene Messiju i priznala je da je očarana nogometašem Barcelone.

U moru posvuduša koje vole pozirati s obilježjima svoje omiljene momčadi, a najčešće i bez ičega drugog, ona je jedna od onih koje se najviše urezuju u pamćenje. Navijačica Barcelone, argentinske reprezentacije i svega što ima veze s Lionelom Messijem nekoć je bila Miss Bum Bum, odnosno službeno vlasnica najbolje stražnjice svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamtljivi aduti

Naravno, kad je već toliko truda uložila u njeno oblikovanje, trudi se što češće pokazati ju i kamerama. Ovog je vikenda, povodom predstojećih blagdana, svim svojim fanovima, a posebno Messiju darovala kolekciju naslovnica raznih časopisa za koje je pozirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ o mahom tabloidima i ponekom Playboyu, ali nije baš da ju netko očekivao na naslovnici Naturea ili Glasa Koncila. Osim toga, nedavno se pohvalila i fotografijama svog isklesanog tijela kojima je potpuno zaludila fanove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo