OHO, MALO SE IZNENADILA / Atraktivna supruga legendarnog Tottija poljubila voditeljicu na TV-u. Ova se šokirala: 'Gurnula si jezik tamo'

Image
Foto: Profimedia

Francesco Totti legendarni je nogometaš Italije i Rome, ali ovoga puta u centru pažnje našla se njegova prekrasna supruga

19.2.2022.
15:28
Profimedia
VOYO logo

Francesco Totti jedan je od najpoznatijih talijanskih nogometaša u povijesti i apsolutna legenda Rome u kojoj je proveo cijelu svoju karijeru. Legendarna desetka Vučice sada uživa u mirovini, a njegova prekrasna supruga pak uživa na - televiziji.

Ilary Blasi poznato je lice na talijanskim TV ekranima: Vodila je nekoliko reality emisija, pa čak i popularni festival San Remo. Ipak, ovih dana u centru pažnje našla se zbog jednog poljupca, strastvenog poljupca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ilary je gostovala na jednoj emisiji gdje je plesala tango s voditeljicom. Na kraju plesa, strastveno je poljubila voditeljicu pred kamerama i šokirala sve prisutne, čak i popularnu Michelle Hunziker koja je vodila cijeli program pa se našla na 'drugoj strani' poljupca.

Nije to očekivala

Michelle se iznenadila i odmah ispalila: "Jesi li luda?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih dvije znaju se godinama i dobre su prijateljice, tako da je ova neobična situacija završila s osmijesima na njihovim licima. Činilo se kako Michelle nije bila pretjerano sretna ovim potezom, ali se ubrzo našalila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u pitanju je bila premijera emisije Michelle Impossible, a Tottijeva supruga je istaknula da ne zna zašto je pozvana u emisiju. Očito je zato odlučila poljubiti voditeljicu, kako bi 'zapaprila' svoj dolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michelle je nakon njenog poteza ostala u šoku pa je uz osmijeh rekla: "Gurnula si jezik tamo". Na kraju su se obje dobro nasmijale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo