DVOJICA MLADIĆA PRETUČENA DO SMRTI DRVENIM PALICAMA: / Ubijen vođa navijača Gidra

Image
Foto: Facebook: Dragan Jovanović Gidra
21.12.2016.
10:22
Facebook: Dragan Jovanović Gidra
VOYO logo

Srpski Blic piše kako su Jovanović i Roklicer pretučeni na smrt nakon svađe s grupom muškaraca u lokalu "Moja kafanica". Oni su nakon svađe izašli ispred ugostiteljskog objekta, gdje ih je grupa muškaraca do smrti pretukla drvenim palicama udarajući ih najviše u predjelu glave.

BRUTALNA UBOJSTVA NAVIJAČA ŠOKIRALA SUSJEDSTVO: Krvava serija zbog koje nacija strahuje

Ubojstvo se dogodilo između 4 i pola pet ujutro

Ubojstvo se dogodilo između 4 i pola pet ujutro, a još uvijek se ne znaju motivi ovog mučkog zločina. No, ono što se zna je da su obojica ubijenih mladića više puta privođena zbog različitih kaznenih djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Spasa im nije bilo

Isto tako, prethodno su se u srpskim medijima pojavile oprečne informacije. RTV je javio da se u ranim jutarnjim satovima dogodila pucnjava ispred jednog ugostiteljskog objekta u središtu grada u kojoj su smrtno stradale dvije osobe, dok je portal 021.rs saznao da su mladići pretučeni na smrt, kao i da je u Hitnoj pomoći potvrđeno da je nakon poziva ekipa izašla na teren i nije mogla pružiti pomoć dvojici mladića.

B92, nadalje, piše kako je iz Policijske uprave u Novom Sadu potvrđeno da nije bilo pucnjave, već da su mladići ubijeni na drugi način. U priopćenju policije navodi se da je tužitelj djelo okvalificirao kao teško ubojstvo. Očevid je obavljen, a srpska policija intenzivno traga za osumnjičenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Jovanovića dva puta pucano ove godine

Kako bilo, Jovanović, bivši vođa navijača FK Vojvodine "Firme" već je prije bio blizu smrti. Naime, na njega je pucano u rujnu ove godine u naselju Grbavica kada je zadobio teške tjelesne ozljede. Jedan od napadača Stevan A. iz Sremskih Karlovaca se prije tjedan dana predao policiji. Nakon saslušanja mu je izrečena mjera zabrane napuštanja boravišta, a privremeno mu je oduzeta i putovnica.

Na Jovanovića je pucano kada je izašao iz svog automobila "Renault Megane", a napadači su u njega ispalili nekoliko metaka, nakon čega su pobjegli. Na bivšeg vođu navijačke grupe "Firma" pucano je i u lipnju ove godine na novosadskom kupalištu Štrand. On je tada zadobio lakše ozljede u predjelu natkoljenice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo