TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN DINAMOVE ZVIJEZDE: / 'Napao me i gušio, nisam jedina koja je ovo doživjela'

Image
Foto: Pixell/Instagram

Pale su teške optužbe na račun novog Dinamovog pojačanja

8.3.2019.
14:19
Pixell/Instagram
VOYO logo

Nakon velike Dinamove pobjede protiv Benfice navodno se dogodio incident u kojem je sudjelovao igrač plavih Iyayi Believe Atiemwen, barem tako tvrdi djevojka Iva Bošnjak. Novo pojačanje hrvatskog prvaka Atiemwen je navodno napao i gušio spomenutu djevojku u svome stanu, a ona je svoje svjedočenje objavila na Instagramu.

Image

"Ja, Bošnjak Iva, javno objavljujem ovo, noćas oko 23 sata fizički sam napadnuta od strane dotičnog gospodina, Iyayi Believe Atiemwen, zadobila sam par fizičkih ozljeda, policija je zabilježila ovaj slučaj, a gospodin nakon dolaska policije je rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu sreću(nesreću) imam vidljivih ozljeda na svome tijelu, i ovim putem se javno obraćam dotičnom gospodinu, a i upozoravam sve cure, djevojke da se paze jer ovo je za mene bila jedna velika životna škola koju ću pamtiti do kraja života!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I opet javno se obraćam dotičnom Iyayi Believe Atiemwenu, koji mi je nanio ozljede glave i uz to sve i pokušaj gušenja... S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati na kraj takvim likovima, koji misle da su netko i nešto! S tužbom idem do kraja dok manijak ne dobije što je tražio!! Gospodine Atiemwen, ne bojim te se kao što sam rekla, ti si na to rekao da ja ne znam tko si ti, 'ja sam igrač Dinama', te ovim putem javno prozivam i nogometni klub @gnkdinamo!

Image

Sa svojom izjavom i tužbom idem u sve novine, dok pravda ne pobijedi!! Prema izjavama drugih ljudi, ja nisam jedina koja je doživjela ovo! Objavila sam ovo prvenstveno da druge cure ne bi doživjele ovakvo iskustvo! Također hvala svima na podršci, ja sam dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Dinama su dali kratku izjavu: ' Nemamo komentara', a zanimljivo je da Atiemwen trening napustio ranije od svih. Iz policije su nam potvrdili da je slučaj prijavljen i da rade na utvrđivanju svih činjenica vezanih uz slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro opširnije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo