STEVO SE NIJE SNAŠAO / Legendarni glumac se pred krivim čovjekom hvalio da je nepobjediv: MMA borac ga je propisno obrukao, gaće su se punile

Image
Foto: Twitter

Steven Seagal jednom se prilikom hvalisao pred krivim ljudima...

17.2.2023.
13:37
Twitter
VOYO logo

Steven Seagal jedan je od najpopularnijih glumaca na svijetu, a svoju je slavu stekao zahvaljujući borilačkoj vještini aikido. Uglavnom je glumio u filmovima borilačke tematike, a rijetko tko na svijetu ne zna tko je Seagal. Često se zna reći da je isti u privatnom životu kakav je i na filmskim platnima: Nemilosrdan i opasan.

Image
NA MJESTU MU PRUŽENA POMOĆ /

'Ubojicu sjekirom' Cro Cop je spremio u bolnicu: 'Mislim da je to bilo najbliže smrti što sam ikada došao'

Image
NA MJESTU MU PRUŽENA POMOĆ /

'Ubojicu sjekirom' Cro Cop je spremio u bolnicu: 'Mislim da je to bilo najbliže smrti što sam ikada došao'

Često se popularni glumac znao pohvaliti kako je nepobjediv te kako svakodnevno žestoko trenira. Čak je otišao toliko daleko da je tvrdio kako ga nitko ne može "udaviti", odnosno napraviti mu polugu u borbi. No, to je jednom prilikom rekao u krivom društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seagal je to rekao na filmskom setu gdje je bio i tada 58-godišnji Gene LeBell, popularan i kao "Kum grapplinga", a možete pogoditi: Njemu se to nije svidjelo.

Nije se dobro proveo

LeBell mu je pružio priliku da to pokaže, a popularni glumac je prihvatio, iako je bilo bolje da nije. LeBell je "ugušio" popularnog glumca koji je imao dva pokušaja da se izvuče prije nego što je "uspavan". Ipak, LeBell nikada nije htio priznati što se zapravo dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada smo imali sukobe zbog različitih mišljenja, tu je bilo 30-ak osoba koje su gledale. Nekada je Steven krenuo na krive ljude, a kada to učinite, budete povrijeđeni. Je li se dogodio sukob? Kažem vam: 30 ljudi je gledalo i neka oni govore o tome. Svako sebe ističe kao glavnog junaka. uvijek je ja, ja, ja…", ispričao je LeBell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričalo se i kako je Seagal izgubio kontrolu kada je pao u nesvijest te kako je obavio veliku nuždu. Naravno, sve su to tračevi sa snimanja, ali usprkos svemu, popularni glumac tvrdi da se to nikada nije dogodilo. S druge strane, Seagal nikada nije htio priznati da ga je LeBell "ugušio", a čak se i "zakleo svojom djecom" da Kum grapplinga laže. Mi vjerojatno nikada nećemo saznati pravu istinu, iako možemo nagađati…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo