SRPSKA POLICIJA U AUTU PRONAŠLA SAKRIVENI DRON: / Trojica Albanaca htjela izazvati kaos u Beogradu

Image
Foto: AFP

Srpska policija zaustavila je u srijedu kod Preševa trojicu Albanaca koji su u svom automobilu krili dron, javljaju beogradske Večernje novosti.

1.11.2017.
20:12
AFP
VOYO logo

Tenzije između Srba i Albanaca podignute su uoči sutrašnje "vruće" utakmice Europske lige u Beogradu između Partizana i Skenderbega. Utakmica je proglašena visokorizičnom, nitko ne želi da se dogode nemile scene koje su viđene na stadionu Partizana 14. studenog 2014. godine za vrijeme prekinute utakmice reprezentacija Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Francuskoj, kad su Albanci prekinuli susret s dronom predvođeni Ismailom Morinom.

NEREDI U HARKIVU: Potukli se navijači Šahtara i Feyenoorda, pojavila se i snimka tučnjave

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zastava tzv. "Velike Albanije" lebdjela je iznad stadiona Partizana, no srpski nogometaš Stefan Mitrović nekako je uhvatio zastavu, a na njega su potom nasrnuli albanski nogometaši u pokušaju da mu je otmu.

NEREDI UOČI LIGE PRVAKA: Vlasnik pizzerije u Napulju spašavao Engleze te završio slomljenog nosa

Na teren je potom utrčalo nekoliko navijača, a jedan je stolicom nasrnuo na albanskog igrača. Nastao je kaos, igrači su se počeli međusobno tući, na travnjaku su se pojavili i beogradski huligani i napali igrače Albanije koji su se spasili bjegom u svačionicu. Policija je imala pune ruke posla, ali na svu sreći sve je završilo bez težih posljedica za ikoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, osiguranje i oprez pred utakmicu, ponovno na "mjestu zločina", veliko je u Srbiji. Spremaju se velike mjere sigurnosti, a srpske Večernje novosti pišu kako su trojica Albanaca naovodno spriječena u naumu da ponovno dron poleti iznad stadiona Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odnosno, kako su Albanci u autu krili dron. Također, navodi se kako su policajci i carinici pronašli letjelicu na daljinsko upravljanje skrivenu u prostoru predviđenom za rezervnu gumu. Albanci nisu imali dozvolu za dron, ističu Večernje novosti i dodaju kako je priča o službenom putu u Beograd trojice Albanaca policiji zvučala sumnjivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija ovaj događaj nije potvrdila srpskim medijima.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo