SRPSKA POLICIJA OBJAVILA INICIJALE UHIĆENIH TORCIDAŠA: / Njihove obitelji očajne, ne znaju što se događa s njima

Image
Foto: Screenshot RTS

Nakon što se činilo da će se priča brzo smiriti, ipak je došlo do zapleta i pokretanja kaznenih postupaka

6.8.2018.
19:34
Screenshot RTS
VOYO logo

Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je kaznene postupke protiv 13 Torcidaša koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo teške krađe i ugrožavanja sigurnosti na benzinskoj pumpi u Vrčinu, a određen im je i pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bijega.

Otkrili inicijale

U ovom slučaju osumnjičeni su hrvatski državljani, navijači "Torcide" O.S., L.S., D.A., M.D., B.R., D.D., P.D., M.T., K.M., G.D., Š.A., N.J. i M.S, precizira se u priopćenju Tužiteljstva koje je dostavljeno Tanjugu, a incijali su dati javnosti po sistemu inicijal prezimena pa imena kao što je u Srbiji praksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preuzelo tužiteljstvo

Ovi navijači su u petak poslije ponoći bili oslobođeni u prekršajnom postupku za kršenje Zakona o javnom redu i miru, ali su zadržani zbog sumnje da su izvršili kazneno djelo, pa je slučaj protiv njih preuzelo tužiteljstvo, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu ni htjeli kroz Srbiju

"Iz dobro obaviještenih izvora doznajemo da Torcida koja je snimljena na benzinskoj postaji u Vrčinu nakon utakmice uopće nije htjela putovati kroz Srbiju", tvrde Sportske novosti.

"Nakon utakmice su bugarski policajci svojim vozilima i ljudstvom formirali trasu kuda smo morali prolazit, čak smo i napadnuti na toj trasi od navijača Levskog molotovljevim koktelima, a onda su nas jednostavno isporučili Srbima jer su prestali blokirati prolaze tek kada smo svi ušli u Srbiju", rekao im je izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo