ŠOKANTNO: / Slavnog boksača žele oteti teroristi koji odrubljuju glave svojim taocima

Image
Foto: AFP

Bivši svjetski boksački prvak osam težinskih kategorija Filipinac Manny Pacquiao bio je na meti islamističke terorističke skupine kojoj je na čelu Abu Sayyaf.

28.4.2016.
12:33
AFP
VOYO logo

Ta skupina upravo optužena da je Kanađaninu Johnu Ridselu u ponedjeljak odrubila glavu, a Sayyaf, koji se okrenuo terorizmu kako bi izborio neovisnost južnog dijela Filipina, također je imao za cilj izvršiti napad na Manilu kako bi na taj način dobio pomoć od zloglasne Islamske države.

Razmjena s teroristima

"Ti su teroristi navodno željeli oteti Pacquiaoa ili jedno od njegove djece, kao i moju sestru ili jedno od njene djece. Planirali su ih iskoristiti u zamjenu za oslobađanje njihovih pripadnika. Istražuju se i prijetnje smrću koje su meni upućene", izjavio je filipinski predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni boksač prošle je godine sudjelovao u 'borbi stoljeća' u kojoj je poražen od Floyda Mayweathera u najskupljem meču svih vremena vrijednom nevjerojatnih 275 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umirovio se ranije ovog mjeseca a u oproštajnoj bori jednoglasno je slavio protiv Timothyja Bradley. Procjenjuje se da je tijekom karijere zaradio oko 110 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo