ŠOKANTNA ISPOVIJEST / Napadači izvukli nogometašicu iz automobila i pretukli je metalnim šipkama: 'Vrištala sam od bolova'

Image
Foto: Profimedia

U studenom prošle godine doživjela je brutalno premlaćivanje

16.6.2022.
9:56
Profimedia
VOYO logo

Francuska nogometašica Kheira Hamraoui brutalno je krajem prošle godine pretučena na ulici. Ubrzo nakon toga pojavila priča da je ona ljubavnica legendarnog Erica Abidala. Nakon toga je isplivala glasina da bi iza napada na nogometašicu mogli stajati Abidal, ili njegova supruga Hayet. Pogotovo jer su joj tijekom napada poručili: 'Ti voliš spavati s oženjenim muškarcima?'

Image
PRAVA SAPUNICA /

Supruga legende Barcelone naručila premlaćivanje nogometašice jer ju je on prevario?

Image
PRAVA SAPUNICA /

Supruga legende Barcelone naručila premlaćivanje nogometašice jer ju je on prevario?

No, u trenutku napada Hamraoui je bila u društvu sa suigračicom Aminatom Diallo koja je prošla neozlijeđena pa se pojavila sumnja da je ona jedna od organizatorica napada. U međuvremenu, pretučena nogometašica dala je prvi intervju od tada. U razgovoru za L'Equipe ispričala je što se dogodilo te noći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas je sve drugačije. Morala sam živjeti pod strogim osiguranjem nekoliko mjeseci. Nastavljam s povratkom u život, a osvijestila sam se oko mnogih stvari. Doživjela sam nevjerojatan napad. Dva stranca s kapuljačama su me izvukla iz automobila i udarala šipkama po nogama. Mislila sam da ću umrijeti, vrištala sam od bolova. Pokušala sam se nekako obraniti. Imam bolna sjećanja na tu noć", započela je i nastavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam potpuno izgubljena, zbunjena i shrvana nakon svega. Trebalo mi je nekoliko dana da dođem sebi, ali tek tada je došlo još više problema. Trauma je još bila svježa, a već sam osjetila težinu medijskog stroja. Uhvatila me oluja očaja", ispričala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to prava zasjeda. Napadači su me čekali iz kamiona. Bili su na pravom mjestu u pravo vrijeme. Kako su mogli biti tako dobro informirani?", pita se i otkriva kako je izgledao njezin povratak na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čula sam neprijateljsko skandiranje i uvrede s tribina. Bila sam iznenađena, šokirana i uplašena u isto vrijeme. Pokušala sa, to ignorirati i fokusirati se na utakmicu, ali na kraju sam se srušila od umora i jada", ispričala je nesretna nogometašica.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo