PROVALILI SU IH / Snimka slavlja Torcidinog rođendana 'zapalila' Twitter u Brazilu! U središtu je lažne vijesti

Image
Foto: Screenshot Twitter

Inače, snimka je napravljena prije dvije godine kada su Splićani slavili 70. rođendan svoje navijačke skupine na način kako samo oni to znaju

31.10.2022.
15:07
Screenshot Twitter
VOYO logo

Splitska Torcida najstarija je navijačka skupina u Europi, a nerijetko privlači na razne načine pozornost ne samo domaćih već i stranih medija. Ipak ni njima se nikad nije dogodilo ono što su Brazilci napravili proteklih dana.

Naime, Twitterom se pojavila snimka slavlja 70. rođendana Torcide za koju su u ovoj južnoameričkoj zemlji ustvrdili da prikazuje slavlje zbog pobjede predsjednika Luiza Inacija Lule da Silve, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka se brzo proširila društvenim mrežama, a tviteraši tvrde kako je riječ o slavlju na sjeveroistoku najveće zemlje na kontinentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se na društvenim mrežama mnogi dive i uzdižu 'spektakularno slavlje Brazilaca' nije trebalo puno vremena dok se nisu pojavili i oni koji su prepoznali pogrešku ili bolje rečeno lažnu vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, snimka je napravljena prije dvije godine kada su Splićani slavili 70. rođendan svoje navijačke skupine na način kako samo oni to znaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo