IBRAHIMOVIĆ BRUTALNO IZVRIJEĐAN U BEOGRADU: / Snimka se upravo širi internetom; 'Pi*ko jedna, balijo jedan...'

Image

Zlatan Ibrahimović brutalno izvrijeđan u Beogradu

18.2.2021.
23:20
VOYO logo

Još uvijek, i u 40. jedan od najboljih svjetskih napadača Zlatan Ibrahimović, rođeni Šveđanin, inače sin Bošnjaka Šefika Ibrahimovića podrijetlom iz područja Bijeljine i majke Hrvatice Jurke Gravić iz naselja Prkos u općini Škabrnja, doživio je neugodnost u četvrtak navečer u Beogradu na Marakani, za vrijeme utakmice Crvene Zvezde i Milana.

Image
INFARKTNA ZAVRŠNICA U BEOGRADU: /

Zvezda se u zadnjoj minuti spasila protiv Milana, Mandžukić izviždan na Marakani

Image
INFARKTNA ZAVRŠNICA U BEOGRADU: /

Zvezda se u zadnjoj minuti spasila protiv Milana, Mandžukić izviždan na Marakani

Za vrijeme kad je sjedio na tribinama, Ibrahimović je u jednom trenutku skočio i proslavio gol, što je razbjesnilo nekolicinu navijača Zvezde koji su se uspjeli naći na stadionu. Nije se puno obazirao na uvrede iako ih je savršeno razumio jer zna, priča jezik s ovih prostora, samo je pogledao prema provokatoru i maknuo pogled prema terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavile se Delije

Poznato je kako Delije imaju aktivan i dobar odnos s klupskom Upravom, praktički su klupsko tijelo, pa ih klub zna švercati na utakmice, njihove istaknutije pripadnike, pod "prijatelje kluba".

Nekolicina je, može se pretpostaviti, na taj način ušla i nisu se libili izvrijeđati inače genijalnog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zlatane, ajde sjedi dolje'

"Sjedi dolje, Zlatane, ajde sjedi dolje. Pi*ko jedna, balijo jedan smrdljivi je*em li te u usta da te je*em, što gledaš" urlao je jedan navijač na snimci koja se proširila društvenim mrežama. OVDJE pogledajte kako je to izgledalo.

Inače, grupa Delija okupila se ispred sjeverne tribine stadiona ''Rajko Mitić'' da podrži momčad protiv velikog talijanskog Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlukom srpskog kriznog stožera za borbu protiv koronavirusa, navijačima nije dovboljen ulaz, ali to nije smetalo onim najvatrenijim da dođu i puste glas za svoju momčad.

U prvom susretu 16-ine finala Europske lige Crvena zvezda i Milan su odigrali zanimljivu utakmicu koja je završila 2:2, a za goste su nastupili hrvatski nogometaši Mario Mandžukić i Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je vodio 1:0 i 2:1, no domaćin je uspio izjednačiti premda je od 77. minute imao igrača manje. Ovo je bolji rezultat za Milan, koji se kući tako vraća s dva gola u gostima.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo