JAVNOST ŠOKIRANA / Slavni bivši UFC prvak Cain Velasquez umiješan u pucnjavu u Kaliforniji

Image
Foto: Profimedia

Bivši UFC prvak Cain Velasquez umiješan u pucnjavu u blizini raskrižja autoceste u Kaliforniji

1.3.2022.
7:09
Profimedia
VOYO logo

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Cain Velasquez sudjelovao je u pucnjavi u ponedjeljak u kojoj je jedan muškarac ozlijeđen. NBC Bay Area, pozivajući se na "izvore s izravnim saznanjima o istrazi", potvrdio je Velasquezovu umiješanost u pucnjavu u Morgan Hillu u Kaliforniji, iako je nejasno da koji način je on bio uključen u kazneno djelo. Policijska uprava San Josea istražuje pucnjavu i nije otkrila detalje u vezi s Velasquezom.

Image
ZASTRAŠUJUĆE VIJESTI /

Poznati MMA borac pronađen mrtav. Prije svega dva mjeseca pobijedio je u meču brutalnim nokautom

Image
ZASTRAŠUJUĆE VIJESTI /

Poznati MMA borac pronađen mrtav. Prije svega dva mjeseca pobijedio je u meču brutalnim nokautom

Ured za odnose s javnošću policije San Josea objavio je na Twitteru da je ozlijeđeni muškarac upucan "barem jednom" u blizini raskrižja autoceste Monterey i avenije Bailey. On je “prevezen u lokalnu bolnicu s ozljedama koje nisu opasne po život”. Jedan osumnjičenik je u policijskom pritvoru, ali motiv nije poznat. Pucnjava je prijavljena u 15.14 sati. po lokalnom vremenu, priopćila je policija, prenosi MMA Junkie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velasquez (39) trenira na American Kickboxing Academy u San Joseu, oko 40 kmsjeverno od mjesta pucnjave. Rođen je u Salinasu, otprilike 80 km južno od Morgan Hilla...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velasquez se nije natjecao u slobodnoj borbi od 26-sekundnog poraza nokautom od aktualnog prvaka u teškoj kategoriji Francisa Ngannoua u veljači 2019., na UFC eventu. Od tada se bavio profesionalnim hrvanjem u WWE, kao i u Meksiku.

Iako se vjeruje da se Velasquez povukao iz MMA-a, glavni trener AKA Javier Mendez nedavno je rekao MMA Junkieju da "ima to ako to želi" s obzirom na potencijalni povratak u kavez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velasquez je bio dvostruki UFC prvak u teškoj kategoriji i drugi po redu uspješnosti po obranjenim pojasevima prvaka u UFC-u (2 obrane). Kroz karijeru su ga mučile razne ozljede, ali radi se o jednom od najboljih teškaša ikad u UFC-u. Šteta što su ga ozljede zaustavile za još uspješniju, ionaku veliku karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo