NOGOMETAŠ POZNAT IZ AFERE S KARLEUŠOM UHIĆEN ZBOG BRUTALNE TUČNJAVE U BANJA LUCI: / Terete ga za nanošenje teških ozljeda

Image
Foto: Profimedia

Uhapsili ga zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda

22.6.2020.
15:03
Profimedia
VOYO logo

U petak navečer u centru Banja Luke kontroverzni bivši reprezentativac BiH Ognjen Vranješ potukao se sa Dušanom Komljenovićem, sinom Miloša Komljenovića, inače bivšeg direktora Geodetske uprave Republike Srpske, javljaju bosanskohercegovački, a prenose srpski mediji.

Image
JELENA KARLEUŠA POSLALA OZBILJNO UPOZORENJE: /

'Manite se mog braka i muža, jača sam od svih...'

Image
JELENA KARLEUŠA POSLALA OZBILJNO UPOZORENJE: /

'Manite se mog braka i muža, jača sam od svih...'

Tukao se zajedno s bratom i prijateljem

U tučnjavi su uz Ognjena Vranješa, nogometaša koji je ove sezone na posudbi iz Anderlechta igrao u AEK-u, sudjelovali i njegov brat Stojan te još jedna osoba. I Stojan Vranješ je nogometaš, igra za banjalučki Borac. Napadnuti su Dušan i njegova djevojka. Navodno, prvo je došlo do prepirke nakon što je Ognjen dobacivao djevojci, a svađa je potom prešla u tučnjavu. I on i njegov brat su nakon toga uhićeni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka 20. lipnja poduzimanjem operativnih mjera i radnji identificirali su i uhapsili O.V, S.V. i Z.N. zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo 'teška tjelesna ozljeda'. Naime, tog dana oko 3.40 sati nadležnoj policijskoj postaji dvije osobe su prijavile da su ih fizički napale tri nepoznate osobe na Trgu Krajine u Banjoj Luci", objavila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ognjen Vranješ je, naime, nekoliko puta dospjevao u središte zanimanja medija zbog neumjesnih, skandaloznih poruka i poteza. Tako je svojedobno uz fotografiju sa trojicom prijatelja na društvenim mrežama objavio citat "drhte ruke oko Banjaluke", što je dobro poznati dio četničke pjesme Baje Malog Knindže "Ne volim te Alija zato što si Balija" - i njome direktno prozvao suigrača iz reprezentacije BiH Anela Hadžića.

Skandal do skandala

Vranješ je nogometaš srpskog podrijetla koji je prije četiri i pol godine tetovirao granice entiteta Republike Srpske, što je navijače Bosne i Hercegovine razljutilo u toj mjeri da su mu poručili kako je “njegov sat otkucao”, a postao je poznat i po porno aferi s Jelenom Karleušom, o čemu je brujala čitava regija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, prije više od devet godina je s moldavskim Šerifom izbacio Dinamo u pretkolu Lige prvaka nakon penala na Maksimiru. Tada je ispod dresa nosio majicu Delija, navijača Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na desnoj ruci lik Momčila Đujića

Na njegovoj desnoj ruci je lik Momčila Đujića, zločinca iz Drugog svjetskog rata koji je bio poznat pod nadimkom “Krvavi pop” iz Strmice.

Potkraj 1942. i početkom 1943. godine Đujić je sa svojim četnicima počinio pokolje u kojima je stravično mučeno i ubijeno na stotine civila po selima Dalmatinske zagore kao što su Gata, Tugare, Cista, Gornji Dolac, Zvečanje, Dugopolje, Štikovo, Maovice, Otavice, Vinalić, Kijevo i Garjak. U selu Kosovu kod Knina čak je formirao i sabirni logor koji su nazivali ‘malim Jasenovcem’, a narod Kninske krajine prozvao ga je i “drugim Jasenovcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo