INCIDENT U SRBIJI: / Delije napale upravu Partizana, napravile kaos i ukrale pehar, policija pronašla pun pištolj

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Novi skandal u srpskom 'nogometu'.

30.5.2017.
17:42
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Nakon finala Kupa Srbije u kojem je Partizan s 1-0 pobijedio Crvenu Zvezdu, došlo je do sukoba Delija i uprave Partizana u jednom restoranu, javlja srpski Telegraf.

Naime, navijači Crvene Zvezde saznali su da će uprava Partizana pobjedu nad najvećim rivalima slaviti u jednom restoranu na Dedinju. Upali su u restoran i naredili da se prestane sa slavljem. Preplašeni čelnici Partizana su ih poslušali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delije izašle, uprava Partizana nastavila sa slavljem

No međutim, kad su ovi otišli, nekih pola sata poslije, čelnici crno - bijelih ponovno su počeli sa slavljem, ne znajući kako su se Delije posakrivale u automobile, čekajući daljnji razvoj događaja, detalje doznaje Telegraf.

Tad su Delije upale u restoran zajedno sa Ivanom Bogdanovom, beogradskim huliganom koji se proslavio u Genovi kad je zamaskiran rezao zaštitnu mrežu na stadionu i sudjelovao u neredima, tijekom utakmice između Italije i Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Član uprave dobio šamar?

Tad je u restoranu nastao kaos. Žestoku tučnjavu spriječio je osiguranje Partizanovog direktora Miloša Vazure, a nakon sukoba u kojem je jedan član uprave Partizana navodno dobio i šamar, prekinuto je slavlje.

Telegraf piše i kako je "odmah nakon večeri u kojoj doživio maltretiranje od strane Delija, kod Miloša Vazure pronađen je pištolj u rutinskoj kontroli Interventne policije u Beogradu, pa je proveo noć u pritvoru, nakon čega je pušten da se brani sa slobode. Kod njega je pronađen pištolj Glok 17 sa punim spremnikom metaka", a navodno je pištolj nosio zbog straha od Delija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miloš Vazura je ostao i bez pehara. Naime, na jednu svadbu odnio je pehar, koji su mu Delije ukrale, pa je nastala potraga za peharom, koji je navodno morao Vazura platiti, ne bi li bio vraćen.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo