SKANDAL U OBITELJI NBA ZVIJEZDE I MVP-a FINALA: / Sestra Kawhija Leonarda optužena za monstruozno ubojstvo i pljačku

Image

Ovaj zaista monstruozan zločin dogodio se 31. kolovoza

9.9.2019.
13:05
VOYO logo

Skandal potresa obitelj najboljeg igrača finala NBA-a i velike zvijezde američke košarke, te aktualnog igrača LA Clippersa, Kawhija Leonarda. Naime, njegova sestra Kimesha Monae Williams, optužena je za pljačku i ubojstvo, tvrdre to američki mediji.

Leonardova sestra je zajednos s izvjesnom Candace Tai Townsel u toaletu kasina Temecula u Las Vegasu prvo fizički napala pa onda i opljačkala staricu, Afaf Anis Assad (84). Ovaj zaista monstruozan zločin dogodio se 31. kolovoza, a djevojke su prvo starici razbile lubanju, potom su joj ukrale torbicu u kojoj je bilo tek negdje oko tisuću dolara i zatim su je tako ostavile, živu, ali s fatalnim ozljedama. Assad je na koncu podlegla ozljedama i umrla u bolnici 4. rujna, a djevojke su uhićene dan ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Profimedia, Press Association

Leonard šuti

Lokalni mediji pišu kako je Kimesha sestra Kawhija Leonarda, a to im je navodno otkrila njezina teta Denise Woodward, ali je naglasila kako ne zna je li Leonard uopće pričao s obitelji nakon uhićenja. Leonard se za sada nije oglasio niti je potvrdio da je u rodu s djevojkom koju optužuju za ubojstvo.

Policija je zatražila da se djevojci ne dopušta jamčevina jer ima "obitelj koja ju može platiti", pritom valjda misleći na Kawhija. Williams je već do sada bila osuđivana za krađu i pokušalj pljačke, tako da joj ne gine teška kazna, ako se dokaže krivnja dakako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo