SKANDAL TRESE AMERIKU: / Poznati UFC borac prebio četvoricu napadača

Image
Foto: AFP, Steve Marcus

Prema navodima američkih medija, poznati UFC borac Nick Diaz je u noći s utorka na srijedu sudjelovao u obračunu u noćnom klubu Hyde.

25.8.2016.
12:42
AFP, Steve Marcus
VOYO logo

Klub je inače dio Bellagio hotela u Las Vegasu, a Diaz će svoj provod u njemu zapamtiti po borbi sa čak četvoricom napadača. Fox Sport piše kako je poznati UFC borac u velter kategoriji na putu do zahoda slučajno zakačio jednog prolaznika, zatim mu se ispričao, ali isprika nije bila prihvaćena.

Diaz dobio udarac u glavu i onda je krenuo njegov 'show'

Nakon kraćeg verbalnog okršaja, muškarac s kojim je ušao u raspravu je otišao, ali se nekoliko trenutaka kasnije vratio s još trojicom i napao starijeg od braće Diaz. UFC borac je dobio udarac u glavu i tada je nastao kaos koji se ubrzo preselio iz zahoda u prostor kockarnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima svjedoka, Diaz se uspješno branio, napadao ih raznim zahvatima gušenja i udarcima, a uslijed svega je i zadobio posjeklinu na glavi, no u konačnici su napadači bili ti koji su izvukli deblji kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam ovo započeo. Oni nisu znali tko sam ja i prošli su gore od mene”, poručio je Diaz i dodao kako ih nema namjeru tužiti jer su oni na kraju dobili batine. Policija naposljetku nije kontaktirana i zato nije podignuta nikakva prijava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo